Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující pravdivý příběh o matce dvou dětí, která se podruhé vdala a zdá se, že její život by mohl být v pořádku. Vzápětí je však nespravedlivě obžalovaná a odsouzená za vraždu, kterou nespáchala. Zavřou ji do vězení a ve chvílích, kdy nejvíce potřebuje podporu svých nejbližších, ji dcera oznamuje, že si s otčímem nerozumí a odchází za svým otcem. Ve skutečnosti nechce matce přidělávat další starosti, které by ji mohli ještě více traumatizovat dozvídá se totiž, že má rakovinu a je odhodlaná podstoupit léčbu. Matka se mezitím ve vězení v myšlenkách neustále zaobírá svým šíleným životním příběhem a postupně přichází na to, že všechny stopy vzhledem k jejímu obvinění vedou k prvnímu manželovi. Žádá o obnovení soudního procesu a po necelých třech letech je osvobozená jako nevinná... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Heroine 

všechny recenze uživatele

Filmy podle skutečné události můžou být zajímavé, ale pokud je ta "skutečnost" to jediné, co může film nabídnout, je z toho naprostá nuda. Herečka je vybraná podivně, všechny postavy se divně chovají, a je to prostě hrozně nezáživné a nudné. Někdy se sama divím, jak hloupé filmy sleduju, jenom kvůli tomu, že v nich hraje Dennis Christopher. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Bill Norton je doteraz neznamy reziser, a pozeram, ze to tak aj ostane. Nevyrazny tuctovy pribeh, akych bolo v 90s stovky, ak nie tisice. Herecke vykony mdle,  temp oslabe .. mal som problem to dopozerat. Z hercov bol  jeden jediny vyraznejsi Lane Smith /Muj bratranec Vinny, Air America, legenda o slavnem navratu/  : 55 % ()

Reklama

Reklama