Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (102)

jarmik 

všechny recenze uživatele

Úžasný příběh, nápad, obsazení, ale nejlepší na tom je, že vás konec příšerně vyděsí a rozveselí zároveň. SPOILER Láska, která si najde cestu, ald zároveň obrovský paradox. Celou dobu to vypadá, že to nedopadne vůbec dobře a ti dva spolu neskončí, nakonec to dopadne dobře, jenže člověk si zároveň uvědomí, že v té aplikaci / jiné realitě jim systém chladně určoval partnery a neměli na výběr, ale pak se dostanou zpět do reálného světa a najdou se díky aplikaci, které předali zodpovědnost za hledání. Vlastně si ani nejsem jistý, jak ten přechod proběhl. No, každopádně to bylo skvělý. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

San Junipero čtvrté sezóny. Parádní romantika. Do postav jsem se dokázal naprosto vžít a taktéž pocítit tu úzkost žití v systému, který nedává jinou možnost, než prostřídat x partnerů a být tak po většinu času nuceně s někým, s kým si člověk absolutně nesedne. A nemožnost být s tím, s kým naopak jo. Sympatické ústřední duo, příběh, který dokáže překvapit a silně chytit za cukající sval a pro Černé zrcadlo samozřejmě typické vyvrbení. S tím jsem částečně počítal, ale ani tak mi nezkazilo celkový, naprosto skvělý dojem. 95% ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uff, preskocila jsem dily, protoze Anthea napsala, ze na konci plakala a tak ja poctive cekala vztahove drama, ale misto toho jsem byla vlastne na konci zklamana, ale zaroven mile prekvapena tim koncem. Taky chci takovy program, ty vztahove karamboly jsou nekdy hrozny peklo a ja jsem zrovna typ, co se proste nepouci :) A ty zkusenosti proste potrebujeme... A nebo ne? SPOILER, ksakru, nemuze nekdo tuhle aplikaci vyvinout!!! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sešup kvality scénářů ve čtvrté řadě je pro mě nepochopitelný. Minulé sezóny stály na silných konceptech, které sice nebyly moc zajímavě rozvedené, ale jejich atraktivita tu epizodu většinou utáhla - čtvrtá série je najednou plná banálních a průhledných storek. Tady jsem furt čekal, kdy přijde nějaká zatáčka, která to vyvede z té nekonečné rovinky - a ono ne. ()

Endurion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantická komedie je žánr, kterým kategoricky opovrhuji. Vlastně ze všech romantických komedií, co jsem kdy viděl, znám jen dvě, které považuji za opravdu dobré (tj. vtipné a romantické zároveň): Absolvent a Ona. A tady se to podařilo znovu. Velmi netradiční díl Černého zrcadla, ale rozhodně jeden z mých nejoblíbenějších. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama