Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodová komedie s Lindsay Lohan, která tentokrát není ani moc otravná, dokonce je sympatická a hraje přesvědčivě. Sledovat smůlu, která ji provázelo bylo vtipné, svěží, rychle to ubíhalo.. nemám moc výhrad kromě těch trapných členů trapné kapely, jenž hrála v pozadí a bez níž by se to určitě obešlo(!) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ikdyž je to zábavné a má to alespoň nějaký nápad, nemohu odpustit tu řadu absurdních "náhod". Tady si stačí totiž do ruky strčit fotku chlapa a za 3 vteřiny stojí před váma. A takhle snadný je vlastně celý průběh filmu. Chybí mi tu nějaké větší zaškobrtnutí nebo důvod pustit slzu. Herecké obsazení (hlavně Lindsay Lohan) mi ale sedlo. Takže to nazvu opět "vtipnou oddychovkou". Slabší 3*. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $17,326,650Tržby Celosvetovo $38,159,905Tržby za predaj DVD v USA $10,995,859 //počet predaných kusov 634,341║ V celku prijemná oddychovka, ktorá nenudí a pobaví, aj keď miestami prídu na rad aj trápne a nechutné vtípky. /60%/ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které se k vám dostanou zcela náhodou a překvapí, jsou filmy, které netrpělivě očekáváte a zklamou. A pak jsou filmy, na které se díváte třeba jen z jednoho jediného důvodů (pro mě v tomto případě Lindsay Lohan) a nijak nenaserou ani nenadchnou, neznechutí ani nenaplní. To je přesně případ tohoto filmu. Nehrát v něm Lindsay, asi bych ho nikdy neviděl, ale teď nakonec mi nějak nevadí, že jsem s ním strávil kus svého života. Lehký nadprůměr, už právě pro tu Lindsay, proto, že to není žádný šílený přeslazený nechutný trapas (až teda na tu kapelu - tohle opravdu někdo poslouchá? Takovýhle nechutný cukrouši opravdu někoho zaujmou natolik, že si jejich plakát nalepí na zeď? Jdu blejt, velebnosti!), už proto, že to mělo dostatečně ucházející nápad, aby to vytvořilo několik humorných situací a scén. Ale jak jsem říkal na začátku - pokud nemáte slabost pro Lindsay Lohan (nebo Chrise Pinea?), třeba vám to bude připadat horší. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná romantická komedie. Lindsay Lohan má před sebou určitě zářivou budoucnost. V Mezi námi děvčaty si vyzkoušela, jaké to je hrát po boku zkušené herečky v celovečerním filmu, v Protivných sprostých holkách si zase vyzkoušela, jaké to je utáhnout celý film sama, s malou pomocí Rachel McAdamsové. Sice to tenkrát tak trochu nevyšlo, ale nyní je tu Just My Luck a Lindsay konečně dokáže utáhnout celou komedii téměř sama. Donald Petrie prokázal, že dokáže natočit vkusnou a hlavně vtipnou komedii s neokoukanou zápletkou a téměř neznámým hereckým obsazením. Chris Pine mě mile překvapil. Uživatele Balu... musím ujistit, že nejsem puberťačka s neobjektivními názory pravidelně kupující Bravo a CosmoGirl, kde jsem se o premiéře Just My Luck dozvěděl. Ne, opravdu nejsem. A i přesto se mi to líbilo. Jak vidím, tak dokonce nejen mně. Lindsay nebude nikdy top class herečka, na její filmy se ale chodí a Lindsay má neuvěřitelné štěstí, že její filmy za to něco opravdu stojí. Nenechejte se odradit negativními názory, ale zase se nenechejte navnadit těmi pozitivními. Jděte bez očekávání dobrého či zlého a udělejte si názor svůj. Můj už znáte. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)
  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)
  • Když se snaží Ashley (Lindsay Lohan) políbit posledního tanečníka, tak dělá, že jej oživuje, a má pásku přes oko. Když jsou záběry na ni a na lidi, co stojí okolo, tak si všimněte gumičky nad pravým okem - jednou ji má přes obočí a pak zase nad obočím. (Aknah)

Reklama

Reklama