Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

kamisu 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dala asi 3*, ale ono zklamání narůstající v průběhu filmu mě nutí dát jen 2*. Ukázky a samotný námět mě navnadily na pohodovou komedii s Lindsay Lohan (proti které běžně nic nemám) a přitom jsem se dočkala naprosto neoriginálního nezábavného filmu s blbými dialogy. Jediným světlým článkem tohoto filmu jsou tedy britští McFly a jejich hudba, kterou si vždycky ráda poslechnu. Takže jsem se asi po prvních 15 minutých sousředila pouze na kapelu a doufala, že mi zahrají Smile, což by byl pravděpodobně jediný moment, kdy bych se zasmála... A ne, nezahráli Smile. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Takže pri zdôvodňovaní tak nízkeho hodnotenia sa budem snažiť neinsultovať nijakú vekovú skupinu ani pohlavie. Zo začiatku som ešte tomuto filmu pripisoval nádej, že sa veci vyvinú tím správnejším smerom a neskončím zase pri pozeraní "hereckého koncertu" Lindsey. Jednoducho pre mňa osobne len veľmi málo stráviteľný humor, ktorý kedže je založený na tom istom základe počas celého filmu, stáva sa pomaličky viac otravným a nudným ako humorným. Romantika sa tomuto filmu vyhýba na tisíce míľ a zostáva len klasický model happyendu s kmitajúcou krivkou šťastia a lásky presne podľa očakávaní mojích najhorších predpovedí, kde každý bozk, každý dotyk je len prvoplánovým a kŕčovitým vyjadrením samotného neherectva Lindsey. 1,5* pretože viem, že som často až príliš kritický k podobným filmom možno až neprávom a opačným smerom vykláňam misky váh pri Juhokórejských romantických komédiach ale proste vyprahnutosť nápadov a úpadok je v prípade tomuto podobných filmov na môj vkus až priveľký aby som cítil akýkoľvek súcit. ()

Reklama

Arx 

všechny recenze uživatele

Určitě velké překvapení. Nemůžu si pomoct, ale tahle romantická komedie mě prostě bavila a to se u komedií s Lindsay Lohan jen tak nestává. Příběh je sice hodně otřepaný a po deseti minutách jsem už věděl, jak to vlastně celé skončí. I přesto jsem se ale u Just My Luck opravdu bavil a Lindsay Lohan se mi tu fakt líbila. ()

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia s celkom originálnym nápadom, ktorá svoj účel plní a ozaj pobaví. Pomohla k tomu aj ústredná dvojica, ktorej úlohy sadli. Lindsay mi vôbec nevadila, skôr naopak a Chris Pine je sympaťák s talentom, na ktorého dobre díva :) Hoci bol dej dosť predvídateľný, film udržal moju pozornosť až dokonca a nebyť pár trápnych scén, zaslúžil by si o hviezdičku viac. Takto to je za 3* ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Nevtipná variace na Freaky Friday a jiné Lindsayiny počiny, kde perlí v hlavní roli. Tahle komedie je až příliš založena na neverbálním "humoru typu": hlavní hrdinka spadla do bláta, dostala pěstí od vězeňkyně, cákla na ní voda. Klišé na klišé.Fuj! A co mě spolehlivě dokáže nasrat jsou líbivé kytarovky v podání mladé boyband. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)
  • Když se snaží Ashley (Lindsay Lohan) políbit posledního tanečníka, tak dělá, že jej oživuje, a má pásku přes oko. Když jsou záběry na ni a na lidi, co stojí okolo, tak si všimněte gumičky nad pravým okem - jednou ji má přes obočí a pak zase nad obočím. (Aknah)
  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)

Reklama

Reklama