Dobrodruh

Akční / Komedie / Dobrodružný

Itálie, 1987, 92 min

Enzo Barboni

• Douglas

Moralitka o tom, jak starý tulák a mladý sígr dohromady se dali, rodinu vytvořili a zlým padouchům budku nakopali.(17.5.2004)

Měl jsem tu čest vidět to i v angličtině... a zlatý náš dabing....jak si herci myslí že jsou drsní a vkládají to do filmu to mi příjde hodně nevěrohodné a vlastně pro Ameriku typické...samozřejmě nemluvim o Hillovi ale o hercích okolo něj....rvaček se tam moc neobjeví a jasné je že to Hill sám neutáhne ač se snaží. I když to není zas tak špatný film, spíše jsem se u něj nudil než bavil.(19.9.2006)

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,200,000(10.4.2010)

• Hunt

HUDBA: Mauro Paoluzzi(22.4.2007)

Rvačky nečekejte, zato ale dostanete opět příjemnou podívanou s Terencem Hillem. Kdo má tohoto herce rád nemůže být zklamán kdykoli se objeví na plátně. Trošku mě zarazilo že jeden ze Sedmi statečných Robert Vaughn se ve filmu moc neohřál. PS: Nelze nezmínit výbornou "Call Me The Breeze" od Lynyrd Skynyrd.(23.3.2010)

Proč čtyři hvězdičky? Dobrá otázka. Není to přece zas taková pecka. Celkem obyčejný příběh staršího chlapíka a mladého kluka, kteří putujou z místa X do místa Z. Nic zvláštního. Jenže přínos pro mou osobu byl mnohem větší. DOBRODRUHA jsem viděl už hodně dávno. Ale opravdu HODNĚ dávno. Popravdě řečeno je divné, že si to vůbec pamatuju. Na věci z přelomu druhé a třetí třídy si člověk opravdu nevzpomene každý den :-). Takže pro ten návrat do dětských let a pro zábavné scénky ve kterých je Terence Hill machr.(16.2.2007)

Hezké...(28.8.2007)

Hill bez Spencera a Spencer bez Hilla se už nekolikrát ukázalo že tolik nejde.V případě filmu s terencem ale jeste je pár světlých vyjímek a tohle je jedna z nich.Lehká příjemná komedie od mistra Baraboniho,kter m na svědmí nejlepší Hill-Spencerovské kusy..(1.9.2009)

Příjemný film, vynikající soundtrack (N. Larson - http://www.youtube.com/watch?v=TMIlBTk0JwE, Lynyrd Skynyrd). Ve filmu hraje adoptivní syn Terence Hilla Ross, který tři roky po natáčení zahynul při autonehodě. Robert Vaughn do snímku také skvěle zapadá.(3.3.2007)

4 hvězdičky ... ponejvíc z nostalgie ... a za "Let Me Be The One" od Nicolette Larson. Těm, co Dobrodruha považují za nejlepší film, kde hraje Terrence Hill bez Buda Spencera, musím doporučit Podivné dědictví!!(22.7.2010)

Příjemné Road movie a jeden z posledních lepších filmů Terence Hilla, kterému v té době značně docházel dech.(14.5.2007)

Přímo ideální film pro každého nenaročného diváka a na strávení nedělního odpoledne se zdá být Renegade přímo ideální. Ostatně Terence Hill v titulní roli je vždy známkou nějaké koukatelné kvality a zábavné podívané. Pokud však máte toho to herce spojeného pouze s mlaticími scénkami, tak na tento film raději zapomeňte, protože tady se hraje trochu jinými kartami. Trošku mě možná zamrzelo, že si film neudržel stejné tempo jako v první polovině a spíše šla jeho kvalita postupně dolů, ale i tak to na průměrné hodnocení bude stačit.(1.2.2011)

Musím říct, že tenhle film je lepší, než jsem si ho pamatoval. Terence Hill tu už sice viditelně stárne, ale díky pohodové atmosféře a mnoha povedeným vtipům to vůbec nevadí. Jenom ta zápletka kolem Lawsona (co tu hergot dělá Robert Vaughn?) je poněkud vycucaná z prstu. Každopádně jde o hodně příjemnou a nenáročnou oddechovku, ke které se vždycky rád vrátím.(10.7.2007)

Klasická Hillovka. Nejlepší jsou zřejmě kamioňáci a gang motorkářů. 6/10(21.9.2010)

Mezi všemi filmy bez Spencera, je tenhle s Hillem tím povedenějším a vtipnějším.(21.9.2010)

Líbí se mi komentář 3DD!3, řekl přesně..., s rozdílem, že já si to z dětských let pamatuju přesně, tento film jsem zbožňoval!(28.6.2011)

Netušila jsem, že něco takového existuje a překvapilo mě to.(15.4.2010)

• Lobotomas

Scénář: Marco Barboni, Terence Hill, Sergio Donati, Steven Siebert(12.7.2007)

Dobrodruh ke mě přišel přesně ve chvíli kdy jsem potřeboval pohodový odpočinkový film čímž on přesně je. Typický Terence Hill, ke kterému se přidává syn jeho dávného přítele mě nezklamal. Tyhle filmy si na nic nehrají a vždy dobře pobaví, lehce tak přitalčím ke 4*.(22.9.2010)

Z filmů, v kterých hrál pouze jeden z legendární dvojice Hill-Spencer, je tenhle zřejmě nejlepší. 70%(8.2.2010)

<< předchozí 1 2