Magická hlubina 2
Magická hlbočina 2
Dobrodružný / Drama
Velká Británie, 2004, 81 min
Alki DavidObsah
FREEDIVER je nádherný příběh o tragické lásce, světě extrémních sportů a síle lidského ducha. Greece, mladá talentovaná dívka je vytažena ze zapo-mnění a přivezena na idylický ostrov, kde jí začne trénovat šílený vědec, aby z ní vytvořil nejlepší potápěčku na světě. Pro dosažení tohoto snu je ochotna obě-tovat lásku svého přítele (oficiální text distributora)
AngelAngie
Velmi špatně natočené .. :((23.5.2008)
Dever
Soundtrack Serkan Cetin (sound):(19.5.2011)
mil@n.fanatik
Dalo se na to koukat. Krásný pohled do mořské hlubiny je nádherný a fascinující, leč moc nám toho celkově neukázali, ať už v moři, či ve filmu.... 50%(28.2.2010)
Campbell
Čekal jsem kdy z tý vody vyplave žralok a konečně tu ženskou sežere:-D(4.8.2009)
rastlinka
Veľmi slabučké. S jednotkou to ani nemá zmysel porovnávať.(25.8.2008)
Terva
Dvě za dvě **(2.6.2011)
jatamansi
Tohle se mohlo líbit jedině tomu, kdo neviděl jedničku, Tvůrci bezostyšně tyli z jedničky a nebýt alespoň pár záběrů z pod hladiny, byl by to totální odpad.(2.9.2008)
twinpeaks
Nakonec to bylo o něco zajímavější a lepší než jsem původně očekával. I navzdory faktu, že vám ten film celou dobu říká, jak to skončí, a to tak okatě, až začnete doufat, že to přeci jenom bude jinak a on stejně skončí přesně tak. Všechno je to takové tendenční, neoriginální a již notně ošoupané - zápletka, romantická linie, rivalita dvou soupeřek, i ta závěrečná letmá katarze jedné z nich. Má slabost pro Dominique Swain a podmořský svět taky dělá své, i když té Dominique tam mohlo být více. Ale jo, docela to šlo, klidně se na tenhle čistý průměr zase někdy podívám. 2,5*(11.4.2012)
Laborant
odpad!Opravdu ztráta času. 2díl neměl vůbec nikdo točit(18.6.2009)
efim
Krásný filmový zážitek, vyrovnalo se to i prvnímu dílu, ačkoli to nijak nenavazuje.(16.12.2007)
Bigwave
Magická hlubina 2 se přeci nikdy nemohl vyrovnat prvnímu filmu, to si měli uvědomit, než se do tohohle béčka pustili.(24.4.2010)
Crazynka
Povedený příjemný příběh. Slabší než jednička, ale koukat se na to dá.(9.12.2009)
JK77
Obeste distributurov za preklad filmu do nasej distribucie. A film? slabota(24.1.2011)
| Na DVD od: | 22.07.2005 Intersonic |
|---|