Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Prcek narodil, odložila ho matka před jedním domem, aby se ho ujali dobří lidé. Dobře věděla, co dělá. Než chlapec oslavil sedmé narozeniny, zbavily se ho stejným nebo velmi podobným způsobem různé laskavé a po dítěti toužící rodiny ještě třicetkrát. Žádná nebyla natolik silná a odolná, aby s ním vydržela pod jednou střechou. Není divu, že se nakonec ocitl v sirotčinci, kde jsou na něj krátcí psychologové i jeptišky. Přestože jeho naděje, že se najde další ochotná rodina, je mizivá, zázrak se přece jen stane. Jsou to manželé Healyovi, kteří chtějí adoptovat dítě a uvěří "výhodným podmínkám", za nichž bude adoptován právě Prcek. Jakmile si ho odvezou, v sirotčinci propukne veselí, novým rodičům však netrvá dlouho, než pochopí, že život s Prckem bude nepřetržitá řada pohrom. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v okolí Dallasu (Texas, USA). (ČSFD.cz)
  • Jediný herec, který se objevil ve všech třech dílech a v částečně animovaném seriálu, je Gilbert Gottfried (pan Peabody). Jack Warden (Velký Ben) se objevil ve všech třech filmech, v seriálu ale ne. (HappySmile)
  • John Ritter (Ben) a Amy Yasbeck (Flo) se v roce 1999 vzali. (HappySmile)
  • Během filmu čte Ben (John Ritter) několik příruček o výchově dětí, přičemž každá na zadní straně obsahuje fotku autora. Na všech je John Ritter v různých kostýmech. Podobně se potom inspirovali tvůrci i v druhém dílu, kde všechny bývalé manžely Lawandy Dumoreové (a href="http://www.csfd.cz/tvurce/5813-newman-laraine/">Laraine Newman) představuje na fotkách opět John Ritter v kostýmech. (HappySmile)
  • Filmový plakát paroduje plakát k filmu Rodičovství (1989). Oba filmy produkovala společnost Imagine Entertainment. (HappySmile)
  • Amy Yasbeck, která zde hraje Flo Healy, se o rok později objeví v druhém pokračování jako Annie Young. (kamisu)

Reklama

Reklama