Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když mladá žena vejde do kavárny, kde každé ráno snídá, všimne si něčeho velice neobvyklého: všichni, včetně číšníků, jsou úplně zticha. Zírají do podlahy, nikdo se ani nedotkne svého šálku. Najednou se ozve tichý zpěv. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

korinťan 

všechny recenze uživatele

Je 7:35 ráno. Do restaurace vchází žena a uvědomuje si, že něco není v pořádku. Všichni jsou podivně napnutí a zaražení. Představení začíná... ()

Philippa 

všechny recenze uživatele

Což takhle zajít v 7:35 do baru a začít den šálkem lahodné kávy? Káva je překvapivé chuti a k tomu netradiční atmosféra prostředí.......Prostě raní start na který jen tak zapomenout nedá...... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Výborný muzikál, který má v krátké stopáži dokonce i nějaký děj a nějaký ten zásadní zvrat. Tohle se mi na tom moc líbilo, stejně jako skutečnost, že je naprosto jedno, že se zde zpívá španělsky, protože snímek funguje výborně i bez znalosti jazyka. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nápad to síce malo dobrý ( o tom nepochybujem) ale pri konci som čakal oveľa viac... Slušne rozbehnutá psycho zápletka sa však rázom zmenila na frašku v ktorej by celok dokázal zachrániť iba koniec s vybrúsenou pointou či posolstvom. Čakať som to čakal, to sa priznávam ale na nešťastie sa tu nič takého neudialo. Skončilo sa to nečakane ZLE... trápne a klišiodne až ma to nahnevalo. Škoda, autor s toho mohol vytrieskať viac, ako len jeden trápny výbuch. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Ukázka toho, že i terorista má soucit nad obyčejnými civilisty. ETA ačkoliv je to teroristická organizace jako každá jiná, přesto ji něco odlišuje. Své bombové útoky s předstihem ohlašuje. Snaží se spíše o informování veřejnosti, upozornění na jejich boj o nezávislost. ()

janejudyjune 

všechny recenze uživatele

Nic extra. Černobílé - což tomu přidalo trochu uměleckosti. Ale já nevím, možná by tomu pomohly titulky, ale bůhví. Přišlo mi to, že hlavní hrdina chtěl natočit videoklip a zkrátka na to neměl peníze. ()

Reklama

Reklama