Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Xaver jsou zaměstnanci patzentového úřadu v roce 2036. Mají neustále problémy s nepříjemným šéfem Dr. Kneitzem. Jednoho dne přijde vynálezce zaregistrovat stroj času a oni vymyslí geniální plán, jak se svého šéfa zbavit. Chtějí použít stroj k cestě do minulosti a zabránit těhotenství šéfovi matky... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No horsi nez prvni dil, ale stale jeste lepsi nez nosaci. Cekal jsem, ze z daneho tematu tvurci vytezi vic. Na zacatku neco malo sci-fi vychytavek a sup, uz sme v minulosti, kde se navic hlavni hrdinove perfektne orientujou a nevznikaj zadny zmatky. No a konec je predvidatelnej. Hlavni trojka je opet v pohode, akorat Winslow mi sem prisel natlacenej tak nak zbytecne a aby se nereklo, tak furt nekde pobiha jak hovado a dela uchylny zvuky. Ale tentokrat je tu jina hvezda. Je to Hasselhoff v dalsi uchylny roli, tady je sice jeste vicemene mladej a frajer, ale stejne je to strasnej uchyl. Celkove je to opet jako v pripade prvniho dilu vcelku pohodova komedie s vicemene sympatickejma hercema a pohodovejma pisnickama, akorat tech skutecne povedenejch vtipu je tu zoufale malo. Slabsi 3*. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dvojku si snad pamatuju víc než jedničku. Zase je ale vidět, jak tam tvůrci vařili ze všeho možnýho a udělali z toho hroznej mišmaš. Mně je to ale jedno, já se bavil a je vidět, že zdejší uživatelé se bavili o poznání míň. Proč, mi ale dodnes zůstává záhadou. Asi k tomu, že je film z Německa, přibyl fakt, že je tohle druhý díl, což je pro plno lidí dost infarktový. ()

Reklama

#47 

všechny recenze uživatele

Vadí Vám váš protivný šéf?...vraťte se do minulosti a zabraňte jeho zplození...s prvním dílem má tahle Sci-fi komedie společné jen trio hlavních hrdinů, ale styl humoru zůstal na stejné úrovni a vzhledem k tomu že jsem se v ději dokázal v pohodě zorientovat tak v deseti letech...nemyslím si že je tenhle film nějak zmatený nebo snad přehnaně zamotaný :-). ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Myslím, že to byla kdysi Miss Československa.." A já slyšel, že tohle bejval kdysi u nás docela hit !! Tak jako tak tohle skutečně nebude můj (Gott)schall(e)k kávy.. Obludná západoněmecká filmová scifiestrádička už podruhé se Strejčkem Jedličkou Winslowem jako raritou a Davidem Hasselhoffem, co se sem kupodivu připletl mezi Knight Riderem a Pobřežní hlídkou.. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Další film co mi vždy zvedne náladu.Je hloupí,ale zároveň úžasně uklidňující.Naše trojka hraje úplně jiné postavy,začátek se odehrává v budoucnosti ale rychle se dostáváme do roku 1988.Lokace nádherného Gran Canaria,doprovázena báječně se hodící tehdejší hudbou,pro úvod zvolená skladba Only a fool od Strangeways a pak v průběhu filmu a hlavně na konci When the feeling comes around od Robin Lee jsou zkrátka božské. .Hlavní pro mě ale je, když Gottschalk přebere dívku Hasselhoffovi a pak s ní zažívá příjemné okamžiky,vždycky jsem mu záviděl.Jediný důvod ke čtyřem hvězdičkám je pro mě část filmu v budoucnosti,to mi kazí ten výsledný dojem tohoto uvolněného snímku.Přesto si ho vždy rád pustím. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama