Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na ostrově Galmoral probíhá krutý válečný konflikt, ve kterém jsou zapojeny i francouzské jednotky. Protistrana vyslaná od CIA začíná být postupně likvidována. Právě proto unáší francouzského velvyslance i s jeho rodinou. Na příkaz CIA se tak do akce zapojuje John Seeger se svými lidmi. Jemu i žoldákům je sděleno, že mají před francouzskými vojáky chránit místní obyvatelstvo. Ti také unesli velvyslance, kterého se však zbavují. John Seeger se vrací na Floridu. Zde navštíví manželku svého kamaráda Jonese, který přišel o život na Galmoralu. Je sledován muži Johna Dreshama, muže ze CIA, který zde dělá „špinavou práci“. Řídil též jejich operaci na Galmoralu. Svých pronásledovatelů se Seeger zbaví. Nakonec ho násilně odvážejí jeho spolubojovníci z Galmoralu za Anthonym Chapelem – ředitelem tajných operací CIA. Ten ho pod nátlakem donutí, aby vedl operaci na záchranu syna miliardáře Ahmeta Dasana. Jako rukojmí totiž drží rodinu jeho zabitého přítele. Jeho syna právě dalo americké ministerstvo spravedlnosti přivézt z Jižní Afriky. Chapel  je však již sledovaný Dreshamem, který na letišti zahlédne Maxime Barnolovou. Je to žena, která má pro Seegera slabost, ale momentálně pracuje pro Chapela. Zmocňuje se jí... Seeger a ostatní přilétají do Afriky. Seeger začíná plánovat osvobození syna Ahmeta Dasana z věznice. V Africe je ale i Dresham, který vysílá Maxime, aby zjistila, co se děje. Ta ho mylně informuje, že Seeger prý chce důležité materiály z místní nedobytné banky, kde se oba byli podívat. To už ale o nich Seeger ví... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo... Sádlo Seagal versus hlavní hajzl kterej odmítá vzít do ruky zbraň!!! To už bylo trochu moc. Ve své opakované session Seagalovek jsem opravdu našel i kousky které si zaslouží zlepšit hodnocení, ale tenhle mezi ně nepatří. Jak napsal Lacike : akce je tu sice dost, ale je tak hrozně nudná a monotónní, že člověka prostě dřív nebo později otráví no a když je navrch záporák taková trapka co se na nic nezmůže a Seagal tu nemá ani jedinou pamětihodnou hlášku (o bitkách nemluvě) tak moje hodnocení nemůže zůstat jiné než odpadové. Jak jsem napsal v komentáři ke Stínům minulosti, tak rok 2006 byl pro sádelníka opravdu extrémně špatný a tahle matlárna, patlárna to jenom potvrzuje.5% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mi Štefanova akčná nemohúcnosť, v rámci ktorej sa zmohol iba na demonštráciu pár pohybovo nenáročných aikiďáckych techník kupodivu zvlášť nevadila a Žoldnieri spravodlivosti mi odsýpali vcelku plynule. Seagal tu bol vlastne skôr iba do počtu, rovnako ako postava jeho kamarádíčka, priblblo sa ksichtiaceho a trápne vtipkujúceho Bulldoga, dostávajúceho pred kamerou zbytočne veľa priestoru. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

No docela jsem čuměl, jak režisér se s ničím nesral a po hlavě skočil do tohohle filmu s akcí, která se na začátku přežene jak vítr a pak se přižítí samotný Steven, který jako uragán umlátí svým aikidem docela rázně pár rádobybojovníků, jenže proti umění slavného Stevena to prostě nemá a tak všichni dopadnou pěkně na prdel. Parádní akce, která nenudí, a že k v tom hraje Steven Seagal jen dokazuje, že jeho jméno opět začíná mít zvuk a opět si ho začínám všímat, protože tenhle film je i když po příběhové stránce horší jak průměr, tak po té akční naprostá paráda. Steven Seagal dokonce udělá více jak pár pohybů a dokonce i kopne. Takže tuková minulost je nakonec tatam! :) ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Režiser Don E. FauntLeRoy po druhý krát so seagalom skúsil štastie a podarilo sa. Jedná sa o akčný film plný akce aj ked viac je strielania. myslim ze seagal sa snazí a zacína sa vracat do starých kolají. Aj ked seagal je uz starý, trochu tučný -moze si to dovoliť , ved uz ma 55 rokov a myslim ze sa este drzí. podla mna nam este seagal ukaze nieco co bude stat za to. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Ač jsem velkým fandou Stevena Seagala, tohle si do své filmotéky asi nezařadím... Stárnoucí Steven pomalu vyměňuje svoje smrtelné údery za pistoli s tlumičem, ale stejně tomu chybí něco, co nechybělo třeba v Přepadení v Pacifiku. První půlku filmu jsem tak nějak prospal (doteď nechápu, jak přišla CIA na tu banku) a druhá pomalu ale jistě většinu děje vysvětlila. Nesmyslný teleport Stevena z auta agenta CIA do dodávky, nesmyslné zlikvidování policejních posil jedním kinder vajíčkem anebo tajné montování bomby na auto jednoho je záporáků. Prostě to není ono, jedna hvězda za to, že to je Seagal, druhá hvězda za celkem příjemný přestřelky v bance a letním sídle. Ačkoliv Maxine byla kočka, už to na třetí hvězdu nedotahuje - působila na mě spíš jako postavička z počítačový hry pro mladý honiče. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (Terva)
  • V scéne na záchodoch vytiahne protivník na Johna Seegera (Steven Seagal) zbraň, ktorú drží striedavo raz v ľavej a dvakrát v pravej ruke. (johnsnow)
  • V úvodnej prestrelke sa objavujú tie isté zabitia francúzskych vojakov nasnímané len z iných uhlov. (johnsnow)

Reklama

Reklama