Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na ostrově Galmoral probíhá krutý válečný konflikt, ve kterém jsou zapojeny i francouzské jednotky. Protistrana vyslaná od CIA začíná být postupně likvidována. Právě proto unáší francouzského velvyslance i s jeho rodinou. Na příkaz CIA se tak do akce zapojuje John Seeger se svými lidmi. Jemu i žoldákům je sděleno, že mají před francouzskými vojáky chránit místní obyvatelstvo. Ti také unesli velvyslance, kterého se však zbavují. John Seeger se vrací na Floridu. Zde navštíví manželku svého kamaráda Jonese, který přišel o život na Galmoralu. Je sledován muži Johna Dreshama, muže ze CIA, který zde dělá „špinavou práci“. Řídil též jejich operaci na Galmoralu. Svých pronásledovatelů se Seeger zbaví. Nakonec ho násilně odvážejí jeho spolubojovníci z Galmoralu za Anthonym Chapelem – ředitelem tajných operací CIA. Ten ho pod nátlakem donutí, aby vedl operaci na záchranu syna miliardáře Ahmeta Dasana. Jako rukojmí totiž drží rodinu jeho zabitého přítele. Jeho syna právě dalo americké ministerstvo spravedlnosti přivézt z Jižní Afriky. Chapel  je však již sledovaný Dreshamem, který na letišti zahlédne Maxime Barnolovou. Je to žena, která má pro Seegera slabost, ale momentálně pracuje pro Chapela. Zmocňuje se jí... Seeger a ostatní přilétají do Afriky. Seeger začíná plánovat osvobození syna Ahmeta Dasana z věznice. V Africe je ale i Dresham, který vysílá Maxime, aby zjistila, co se děje. Ta ho mylně informuje, že Seeger prý chce důležité materiály z místní nedobytné banky, kde se oba byli podívat. To už ale o nich Seeger ví... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Akcia, streľba, výbuchy a hromady mŕtvol, konečne Seagalovka na ktorú sa dá aspoň pozerať a nenudiť sa. Isteže, je to béčko a možno aj céčko ale rozpočet bol zrejme vyšší než je Sagalovský priemer a všetko to strieľanie je dosť efektné. Samotný Steven už nedokáže utiahnuť celý film sám ako kedysi a tak mu musí helfnúť jeho tým. Tentoraz sa nemám na čo sťažovať, je to poctivý béčkový akčák, stupídny ale svedomitý. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Druhý snímek režiséra Dona Edwarda FautLeRoye se Stevenem Seagalem, který se dá po akční stránce považovat za zajímavý, o čemž svědčí už dvacetiminutový válečný úvod, který je prostě fenomenální. To je ale asi tak vše, neboť dál není nic, co by jsme už v oblasti segalovek neviděli. Snímku v roli záporáka výrazně dopomohl i Luke Cross, který se v pozici, nepřekvapujíc, zkorumpovaného člověka ze CIA snaží Seagalovi pořádně ztížit život. Ale jak už to v segalovkách bývá, tohle prostě neměl dělat. Cross na sebe v podstatě krade pozornost, čímž se stává hlavní hvězdou celého dějství. Akce tu mimo onen válečný úvod zase tolik není, v čemž je zřejmě ono kouzlo nechtěného. Jako celek tak vše vyznívá daleko lépe, takže pokud porovnáme Seagalovi předchozí snímky, v jeho filmografii se jedná o mírné zlepšení. Scénář si sice jede svou hlavní dějovou linku a nezdržuje se nějakými odbočkami, ale v takovém nízkorozpočtovém rozhraní by to bylo spíše na škodu. Jednoduchý videofilm jen tak na odreagování, u kterého se však stále raději doporučuje nic zvláštního neočekával. ()

Reklama

Wormboy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola fajnsmekerovina ako Seagalova tucna rit. Bozsky Steven je uz tak znudeny, ze aj skoky cez plot musi natacat kaskader, bitky su akcne ako moja praca v kancelarii,no a hlavny zaporak je tak drsny, ze proste zabuda mrkat ocami, co s jeho prehnanym "neviemakymdialektom" robi jedneho z najodpornejsich (v tom najnegativnejsom zmysle) zaporaka vsetkych cias. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... úplná kokotina ... Stevn Fekál tam prochází jako kdyby se nic nedělo - kulka ho neškrábne, nikdo ho nestrefí, nikdo se ho ani nedotkne, ... chodí jak tučňák a nic nikdy se mu nemůže stát - schopnější než Batman a odolnější než Superman ... břečka ... už mě strašně nudí ten chlap ... poslední jeho filmy jsou pořád to samý a jsou čím dál tím horší ... vlastně všechny "jeho" filmy až na ty první - abych byl přesnější ... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Žoldáci blbosti... :-/ . . . Předpokládám, že nejméně polovina rozpočtu na tuhle volovinu padla na slepáky a jiné třaskavice pro záplavu třeskutých přestřelek o ničem. Vlastně je to celé už v principu o ničem, jen další naprosto rutinní produkt určený jedincům s (de)mentální potřebou se dívat, jak někdo nesmyslně pálí, bije, řeže a žvaní o ničem... . . . Jedna hvězdička tedy jen za některé ty nikterak >zvláštní< efekty a snad i trošku té >choreografie< a rychlého střihu, když už zjevně naši >hrdinové< n e m ů ž o u ... ;-(?) - - - - - (Poprvé viděno 26.8.2008 na dvd, komentář zde jako zbytečný mnohý - 26.8.2008) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V úvodnej prestrelke sa objavujú tie isté zabitia francúzskych vojakov nasnímané len z iných uhlov. (johnsnow)
  • Natáčení probíhalo v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (Terva)
  • V scéne na záchodoch vytiahne protivník na Johna Seegera (Steven Seagal) zbraň, ktorú drží striedavo raz v ľavej a dvakrát v pravej ruke. (johnsnow)

Reklama

Reklama