Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jada, žena Harlena Bankse, má zlé sny. Bojí se o manžela, který se živí loupežemi, při kterých bere peníze těm, kteří je získali podvody a zločiny, především drogovým dealerům. Přestože ho Jada žádá, aby nikam nechodil, ještě jednou se vypraví vyloupit trezor, přičemž se bude muset utkat s několika muži. Pak se ale rozhodne, že je načase změnit život. Chce si najít normální práci a nechá se najmout jako řidič obrněného vozu, který převáží peníze. A hned při první akci zjišťuje, že padl do pasti... Jeho šéfem je Max Stevens, který se od začátku Jadě nelíbí. Harlen ale do práce nastoupí. Ve voze s ním má jet jistý Bruno, který tvrdí, že zaskakuje za nemocného kolegu. Jakmile jsou ale kufříky s penězi v autě, Bruno spustí střelbu. Rozpoutá se divoká přestřelka a Bruno přiloží Harlenovi pistoli k hlavě: Harlen tedy ujíždí. Všimne si, že opodál stojí nenápadné neoznačené auto, bezpochyby policie, které je ani nezačne pronásledovat. Hlídkové vozy je zato pronásledují velmi usilovně. Nakonec se Harlenovi podaří uprchnout, přestože je zraněný. Stačí ještě zavolat Jadě, že to byla léčka, a omdlí... Najde ho policejní hlídka a je předveden na protidrogové oddělení, jehož šéfem je agent Saunders. Toho zajímá jen to, kam se poděly peníze, které se nikde nenašly. Harlen prohlásí, že si po silném úderu do hlavy nic nepamatuje. Je převezen do věznice, kde ho brzy navštíví Jada. Tvrdí, že ji někdo neustále volá. I neznámý chce vědět, kde jsou peníze. Zanedlouho se ve vězení objeví i Bruno, kterého Harlen zanechal omráčeného ve voze. S použitím násilí se od něj Harlen dozví, kdo jsou Stevensovi kumpáni: Garrett, Vincent a Taggart. Bruno mu také prozradí, že Max není mrtvý, což mu při výslechu tvrdil Saunders... Harlen upozorní spoluvězně Ice Koola, že se na něj chystá gang Mexičanů, a zachrání mu tím život. Chce za to jediné: aby mu Ice pomohl na svobodu. Ten souhlasí. S pomocí kamaráda, který přiletí s vrtulníkem, se jim to může podařit... (TV Prima)

(více)

Recenze (113)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

I Steven SEAGAL se okouká a pokud nepřinese nic novějšího, tak je hodnocen špatně. Ale já bych přece jenom chtěla připomenout okamžik, který mě přímo rozchechtal. Na Seagala je poslán "bojovník", který zřejmě ovládá bojová umění a skáče a dělá přemety před Harlanem (Seagal), aby jej ohromil. Ten 20 vteřin kouká a pak bez jediného slova jej 2 ranami zastřelí a je po "umělci". Mě to přišlo tak originální a bezvadné, že jsem se srdečně a hlasitě chechtala. To je ovšem asi tak vše, co bylo v tomto filmu NOVÉ. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +možná zaujme střih, a snad i hudba -jinak je všchno docela špatně/// Hmm, málem jsem u filmu dnes zemřel! Nudou !! Jak výstižný to název. Po delší době jsem si půjčil segalovku a moc mě nenadchla. Třebas když ji srovnám s nedávno viděným Van Dammovím filmem Probuzená smrt, tak je snad ve všech bodech slabší. Předně slabší technické zpracování. Přestože se dočkáme pár výbuchů a něco málo akce, tak je to pořád málo. K dobru lze přičíst pár zlámaných kostí a fakt, že jsem se celou dobu sledování strefoval do Segala a jeho pupku "pod těmi vraty se neprotáhne, bude to muset obejít :-))´" No a co mi vadí nejvíce, tak asi zápletka. Tentokrát ho šoupnou do lochu a to ho asi děsně nasere, jen to na jeho tváři není moc poznat. Příště mu zabijou křečka a on jim za to rozbije držku. :-)) No nic, ještě má Seagal u mě dalších 5 pokusů (rozuměj, novějších filmů), tak třebas to jednou zase výjde./// Celkem 42%/// ()

Reklama

milicjant 

všechny recenze uživatele

Seagal se sice tváří jak to má všechno na háku, ale průser je hnedle v jeho takřka porážkové hmostnosti. Ta evidentně mistrovi neumožňuje nic svižnějšího než ostřejší chůzi, takže filmové akce je poskrovnu. A želbohu tu, krom solidní automobilové honičky, není ani nic jinýho. Trapný jak stěrače na ponorce. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jakž takž solidní akční béčko. Nejvíce paradoxně překvapil ten, od koho jsem to čekal nejménně. Steven předvádí v několika záběrech, že se pořád ještě ohánět umí a troufám si tvrdit, že kdyby se našel někdo, kdo by ho byl schopen dostat zpět do světa akčního A filmu a přisolit k němu nějakého pořádného scénáristu a kameramana, nemusel by výsledek dopadnout zase tak špatně. Ano, nenápadně naznačuji Under Siege 3. Seagal na to pořád má. Pokud si udrží svoji váhu, nevidím v tom problém. V jeho nejnovějším akčňáku sice akce není tolik, ale je mnohem přehlednější a lépe natočená, než v předešlých několika kouscích. Scénář samozřejmě o ničem a nuda je, to je nesporné. Honička s obrněným vozem je však překvapivě poměrně působivá a hlavně! Seagal zase láme ruce! B jak vystřižené. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

padouch: "A neusni!" Seagal: "Vypadam snad ospalej?" :-D Tak tohle me fakt pobavilo. Jinak totalni ptakovina, kde mi skoro nic nedavalo smysl. Tuna sprostych slov a drsna hudba jeste bohuzel nedelaji drsnackej film. Presto je zajimavy, ze to nudne neni, koukat se na to da a proste jako odregovavacka to funguje. Vycpele tema s nespravedlivym odsouzenim, utekem z veznice a pomstou uz tu bylo bilionkrat. Navic nic nezkazim, kdyz prozradim ze ve vsem jede sef policie :) Jakmile uvidite na zacatku v helikoptere jeho siluetu a uslysite hlas, jen naprosty imbecil by toho sameho cloveka pak nepoznal na policejni stanici :) takze jedine tajemstvi filmu zna clovek po par minutach. Pak jsem vubec nepochopil roli Chloe Moretz, kterou asi chuderu postavili na znacku a rekli, ted se usmivej, prijde strejda Steve. Hlavni padouch, ktery zije v jakemsi podivnem mauzoleu jak upir, ma jeji fotku na oltari, a na konci filmu se sni kazdej objima....kruci na tohle bych potreboval manual, abych to pochopil :) Do toho jeste napasovali nejake snove sceny a vidiny zcela postradajici vztah k deji, ktere ma Seagalova filmova manzelka (logictejsi nez jeji vize by bylo kdyby byla slepa, protoze na Seagalovi toho sexy moc neni :) A to ani nezminuju, ze Seagal tu podle me v zadne akcni scene skutecne nehraje. Jestli mu krivdim, tak si ufiknu malicek, ale podle meho pocitu tu vsechno delal nejaky bezejmenny dubler... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • V záverečnej scéne pri súboji vyhodí Steven Seagal (Harlan Banks) protivníka von oknom. Keď ho vyhadzuje má protivník bundu s dlhými rukávmi, ten čo padá z okna už ale rukávy nemá. (johnsnow)
  • Film se natáčel v Bulharsku a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama