Reklama

Reklama

Stíny temnoty

  • USA Gallowwalkers
Trailer 1

Obsahy(1)

Zabiják Aman (Wesley Snipes) nenechá naživu nikoho, kdo se mu jen přiblíží do cesty. V jeho světě se však oběti po smrti vrací, a tak musí Aman po čase čelit útoku gangu, který před časem zničil. Vítejte ve světě Gallowwalker, kde odplata žije věčně. (ssfan)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Něco to do sebe mělo, mám velmi rád westerny, můj srdeční žánr, nicméně nepochopil jsem vyznění příběhu. Ale jsem rád, že zas vidím starocha Snipese v akci! :-)) Kdyby z toho udělali normální klasicky western bez "nemrtvých", bylo by to asi daleko lépe hodnoceno! PS: Hudba je zde mimořádně příjemná, trefná a kvalitní. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Na dnešnú dobu, strašne zastaralá nudná sračka (neospravedlnim Wesleyho kriminál-a natočenie už v roku 2010!). GalloWWalkers sa bere až tak vážne, že v dramatických chvíľach paroduje sám seba. Tento film nemá šancu zrobiť ani tu najmenšiu dieru do sveta a verím, že si za pár mesiacov ani nespomeniem, čo je henten film zač .Intro navnadí na zaujimavý podpriemer, ale to ja asi všetko o čo sa tvorci snažili. Pri scéne, kde na Riley Smith strieľajú štyria muži s metra a nevedeli ho trafiť, musí brať film vážne i ten najväčší optimista.Sečteno podrženo: zlá kopirácia všetkého možného. Viacej nikdy! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Osobně mám rád kombinaci hororu a westernu, protože jich je jako šafránu, ovšem těch skutečně dobrých je bohužel jen opravdu minimum. A tento film mezi ně určitě nepatří. Samotný scénář a tvůrčí myšlenka nevypadali na první pohled vůbec špatně, ovšem celkové provedení bylo opravdu chabé. Chvílema jsem se v tom doslova ztrácel, naštěstí se objeví několik flashbacků z minulosti, které tomu dodali trochu toho „osvícení“ a řádu. Dokonce se tu dá narazit i na několik opravdu povedených pasáží a krvavých scén, které alespoň částečně tomu všemu pozvedli finální „kredit“. Setnutí hlav a vytrhávání páteří beru jako takový bonus, který dokázal okořenit tu jinak nedochucenou kaši okolo. Céčkový mix Šíleného Maxe, Bladea a Očistce však v mnoha aspektech působil spíše trapně, než aby u něj někdo slintal blahem nad skvělou podívanou. Navíc Wesley taky nepodal zrovna svůj nejlepší výkon a mužská část diváků spíše ocení dvojici hereček, která se objevila na place, než jeho herecký um. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Wesley môźe honorár za túto frašku poslať daňovému úradu, ktorý ho poslal " za katr ". Dokonca aj Statham je vďaka producentom definovatelnejší neherec, ako tento ( real ) security school (m)učiteľ. Nefunkčne zaprášené pseudowesternové sfilmovanie čakania na Godota, za vitálnej syfy FX výpomoci. ( to dráždivé kamerkové pokúšanie ma z-mohlo ). ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Totálne hnusne spracovanie, respektíve je tu všetko hnusné. Od nezvládnutej réžie, cez neschopnú kameru až po primitívne špatné masky. Už po 10 minútach som to chcel vypnúť, lebo som rýchlo pochopil. že toto je veľmi lacná a príšerne blbá sračka. Ale vydržal som to do konca, ani sám neviem ako. Dialógy i dianie vo filme ako z veľmi zlého vtipu. A herci hádam ešte horší i keď pri takto debilnom scenári, by každý herec padol na hubu. 1* s odrenými ušami. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Film vznikl už v roce 2010, však kvůli uvěznění hlavního představitele Wesleyho Snipese za daňové úniky se premiéra odložila do doby, kdy bude Snipes opět na svodobě. (korbitch22)
  • Natáčení probíhalo v Namibii. (Terva)

Reklama

Reklama