Reklama

Reklama

Murder-Set-Pieces

všechny plakáty

Obsahy(1)

Film vykresluje skutky sadistického maniaka, který vzhlíží k Hitlerovi, řadí se mezi nacisty a praktikuje ve svém rozsáhlém domě zvrácené orgie na dívkách, které naláká na focení. Dívky pak ve sklepě znásilňuje, mučí a porcuje. Není mu cizí vraždit i na veřejném místě v ústraní někde na záchodcích a podobně. Jedná se o extrémně násilný film, plný brutality a krve. (Flipnic)

(více)

Recenze (61)

chezush 

všechny recenze uživatele

Krveprolití. Brutalita. No a to je asi tak vše, za co dávám dvě hvězdičky. Vím, že většinou jsou tyhle filmy samo účelové a nejde o děj, jen o tu krev. Ale jestliže režisér chce do takového filmu zapojit i příběh, měl by diváka bavit, zapojit ho do příběhu, vykreslit více postavy a jejich charakter, divák by měl i sympatizovat s postavami. Ale ne, tady postrádám vše. Režisér si vymyslel příběh, ale zároveň se o něj vůbec nestaral. Škoda, protože jinak by to fungovalo dobře. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Počkej jen malou chvíli,úchylák tmou se k tobě blíží.Jeho malá sekera,zasekne se do těla.Zemřeš.Přesně takhle nám začína tento snímek.Pravdou je,že z něho vyzařuje amatérismus,ale taky velký zápal a obliba k exploitation žánru.Scénář zde nemáme v podstatě žádný.A jak je zde napsáno-jedná se o sled do sebe těžko zapadajících scén, které nedávají žádný ucelený děj-tak s tím v podstatě taky souhlasím.Ale musím uznat,že právě ta NEVĚDOMOST toho co se bude dít dál a jakým směrem se bude film ubírat mě dokonale udržela v pozornosti.A určitě mě film ani v nejmenším nenudil.Ba naopak mě královsky bavil.To nic nemění na tom,že jde o opravdu nechutný,špinavý,chorý,krvavý a brutální film,který není pro tuctové diváky.Rozhodně nedoporučuju lidem se slabším žaludkem a když už,tak mějte kýbl dostatečně blízko u sebe.Citát z filmu:VSTOUPIT DO PEKLA JE LEHKÉ.VYLÉZT VEN JE HORŠÍ.Takže pokud vás tohle vše neodradilo tak s chutí do toho.Za sebe nemůžu jinak než 5 hvězd. ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Hodnotil bych i výše,ale-BACHA od teď sem tam SPOILER- překvapivě se u mě nedostavili nějaké ty zásadnější emoce.Že by nějaké to souznění s oběťmi? No, moc ne,a těžko to byl úmyslný záměr pana režiséra.Spíše naprostý nedostatek prostoru,který oběti ve filmu dostanou,-většinou jsou prezentovány jako tupé kusy masa na naporcování.A furt dokola:bradavka,zadek,břitva(nebo něco jinýho),řev a krev. Jasně že se mi hnusil machonaziúchylamagor skrze své pohnutky a činy, ale to je tak vše. (např. u franc. Noci s nabroušenou břitvou,nebo Uvnitř,tam prezentované násilí budilo u mě mimo jiné především značný pocit ztísněnosti,úzkosti, -zde se dostavil vlastně jen pocit hnusu a nesouhlasu) Sem tam mě potěšil režisér nějakým tím ftípkem,-...,,máte snuff Nutbag?"(jasný odkaz na jeho předchozí film,-i jako zdůraznění že tohle není(!) snuff?),nebo poslední věta hlavního ,,hrdiny" -......, ,,ale každé hvězdné kariéře předchází nějaké to focení!!"(fuj). Někdy pan režisér prudil,jakože dáme to do jiných kontextů(11.září??!!),aneb kritika tady toho všeho,či spíš marná snaha tam něco takovýho nacpat? Škoda času,bohatě by stačilo soustředit se na konání magorovo,(viz. Henry:portrét masového vraha) a ono by to třeba(kritika něčeho) vyplynulo tak nějak samo. Takže film bohužel tak trochu o ničem a do nikam,nutno však přiznat,že v rámci už poněkud unavené americké produkce dost odvážný. Díky aspoň za to. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Ženy pijou mužům krev každý večer a na konci měsíce z nich vyteče.- Vcelku průměrná záležitost o magorovi, co si nese trauma z dětství a má potřebu porcovat ženy. Snad zbytečný byl motiv nacismu, ale budiž. Dívky jsou hezké, než je zohyzdí, a tak představují to nejlepší. Gore nijak šokující, snad vyjma práce s motorovkou, ale viděl jsem verzi 91 minut. Počítám, že ale o zas tak moc jsem toho nepřišel. Chvílemi si člověk vybaví německý underground (čemuž napomáhá němčina hlavní postavy), jenže ten je přeci jen odvázanější. A pak Americké psycho, ovšem Patrick Bateman je rozhodně o několik tříd výše. Ta malá bloncka zasloužila vyvrhnout a scéna s ní ve sklepě byla nereálná a směšná. Velmi dobrá hudba! Potěšilo cameo Tonyho Todda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nick Palumbo tak snímkem „Murder-Set-Pieces“ představil světu něco, co by mohlo fungovat, kdyby se ještě více zaměřilo na příběh. Ke konci už to má atmosféru slasheru a je to docela zajímavé, napínavé, ale primárně jde o to ukázat, co všechno je možné natočit tak, aby to vypadalo realisticky a hnusně. A vypadá. Některé ty drsné sexuální scény jsou prostě nepříjemné a nechcete se na ně dívat. V tomhle směru snímek uspěl a myslím, že to byl i jeho záměr. Bezuzdné krvavé orgie mě však nijak neoslnily a celkový dojem tentokrát srážejí. ()

Zajímavosti (3)

  • V mnoha zemích je film dodnes zakázán, v některých byl uvolněn až několik let po natočení. (Flipnic)
  • Aby dostal film rating NC-17, muselo být vystřiženo 23 minut brutálních scén. Žádný film v historii nebyl dosud kvůli ratingu takhle zkrácen. (Flipnic)
  • Ve filmu je zavražděno 30 lidí a vypotřebováno 55 galonů umělé krve. (Flipnic)

Reklama

Reklama