Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

runner85 

všechny recenze uživatele

Film s hlbokou myšlienkou, kde som zo začiatku nechápal úmysel pána pánu, že aký dôvod mal na to, aby príkazom proti sebe postavil bojovník 2 osád, ktoré síce dlhé roky proti sebe bojovali ale už dlho žijú v miery. Hlavným úmyslom nebol strach z toho, že by sa azda obával ich super schopností, ale hlavne to, že zašli moc ďaleko, predsa ľudský tvor nie je na tomto svete aby zabíjal a mal neustále strach, láska a priateľstvo sú tie hlavné dôvody. Film je doplnený krásnou hudbou a nádhernou prírodou ... krásny filmový zážitok ! ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Jelikož moc nečtu obsahy atd. před skouknutím filmu a čekal sem spíš něco ve stylu Klanu létajících dýk, byl sem krapet zklamanej, nečekal jsem tolik fantasy. Celkově vzato je tohle takovej pokus o asijský X-men. Občas pokulhávající efekty při soubojích ani tolik nevadily, spíš mi vadila nevyváženost soubojů. Asi nejpovedenější momentem bylo vymlácení ninjů za pomocí slow-time. ()

Reklama

balone 

všechny recenze uživatele

Takový Naruto v hranné podobě. Nemohl jsem čekat nejspíš něco jiného, nebylo tam zrovna nic, co by mi vzalo dech, ale stále to mělo úroveň velmi dobrého filmu. Škoda jen, že na to nebylo více peněz, některé scény by s pořádnou tehcnikou vypadaly úžasně. Doufám, že v brzké době bude zase něco s podobným tématem. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Japonci, klamou tělem, mršky, ale jako chápu, oni mají přeci úplně jinou mentalitu a hodnoty. Tváří se to jako příběh Ho a Ji, je to však příběh Ho a Ji? Uvažme. Zaposlouchávám se do tónů lásky. Slyšte ten šepot přicházející od řeky, rušený jen šumem lesa a zpěvem ptáků. - Ach Gennosuke Gennosuke, proč jsi jen Gennosuke, proč jsi synem Oněch? - Ach Oboro Oboro, proč naše láska není než sen, sen, z kterého jsme nuceni se probrat? To život nenabízí nic než válku? Strach a umírání? - Nám žel nikoliv, pro vrchnost jsme jen extrémně výkonné, a tím nebezpečné, zbraně. Vlastně nejsme ani lidé, nýbrž věci, hračky v rukou mocných, pěšáci na šachovnici. - Postavme se spolu té kruté sudbě, nesmiřujme se s tím. Bojujme. Pro život a za život, pro svobodu a za svobodu a pro lásku a za lásku. - (Oboro mlčí) - Pro život a za život, pro svobodu a za svobodu a pro a za lásku lásku! - (Oboro stále mlčí) - (Pak už mlčí i Gennosuke). On mlčí, ona mlčí. Mluví a rozdává Osud! Povinnost, toť váš šat! Věrnost nadevše! 75% ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Já to ještě nehodnotil? :-) No tak to musím napravit. Ano líbí se mi japonská tvorba a fantasy, takže by tento film mohla být trefa do černého... Převedení japonských historek o legendárních shinobi je skvělý nápad, přeci jen pro lidi ve své době museli být shinobi démoni různých schopností, kterým se normální člověk nemohl rovnat. A když to vemete doslova, je z toho zajímavý námět pro film... každopádně nevím co, ale něco mě na tom mrzí, a nesmrtelný námět Romeo a Julie to není, přeci jen mohlo to být lepší. Ale na skvělé 4* to dosahuje :-), protože lepší film o shinobi (resp. špatný a všemi známí výraz "o ninjích"), jsem asi neviděl. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama