Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +Ryan Reynolds, občas sranda -další extra plusy mě nenapadají, Anna Faris spíš zklamala, možná ne tak ona samotná, ale to jak byla napsaná její postava, to stejné mohu říct i o dalších postavách a především pak o dialozích, slabší hudba, a název se sem moc nehodí./// Čekal jsem hodně. Má to skvělé obsazení. Hrají tu mojí oblíbení herci, takže není divu, že jsem se na to hodně těšil. Výsledek je však docela mizerný a přesto že bych tady našel pár světlejších chvilek a občas jsem se i pousmál, tak i přesto jsem trnul nad tím, co si tvůrci s postavami dovolí. Málokterá z nich vám bude dost sympatická a žádná vám nepřiroste k srdci. Je to škoda. Ryan Reynolds umí. Dokázal to mimo jiné ve skvělém Návrhu. Amy Smart je standardní. No a Anna Faris si zřejmě neumí vybírat role, protože ty co předvádí jí nesluší (viz.Domácí mazlíček). Dál nemám co dodat./// Celkem 62%/// ()

Luff 

všechny recenze uživatele

Taková klasická americká "romanťárna". Musím ale napsat jak výborný byl herecký výkon Anny Faris. Žeru tu herečku, už když jsem ji poprvé viděla ve scary movie. Tady ovšem upoutá veškerou pozornost. Hned od první scény s ní, jsem čekala kdy se dále ukáže, a to už přes celý film. Příběh těch dvou nebyl ani tak zajímavý, ale celé to dohromady vám něco dá. Takže celkový průměr. + báječné škádlení mezi bratry, které opravdu pobaví :-) ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

6/10 Rayan me opet presvedcuje, ze jsem si ho za milce nevybral nahodou, bo jeho herecky rejstrik je opravdu slusny i v kombinaci s Brianou Banks... eeeee pardon Amy Smrad... Ano kdyby si tvurci odpustili podobne lacine zertiky a fackovacky (ano na film pro mladistve se tam fuckuje vic nez dost) a kapku lepsi konec mohlo to byt jeste lepsi, ale i tak je to z meho srdecniho zanru romanticka komedie bez mala to nejlepsi, co jsem kdy videl. Samoze netvrdim, ze jsem toho videl kwanta, ale obcas se musi uspokojit tryznenim tohoto zanru i me masochisticke treti ja. A tady to fAkt slo a Scary Hwezda byla vic nez zdatnou protivnici a pri hlasce "Byli jsme Punked! Ashtone vylez!" jsem opravdu spadl z postele... A takovych povedenych momentu bylo kupodivu vic... Kdo nevidel neuveri. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. Catch My Disease - Ben Lee ,2. Hackensack - Fountains of Wayne ,3. Eyes - Rogue Wave ,4. Forgiveness - Samantha James ,5. Cold Hands (Warm Heart) - Brendan Benson ,6. Big Winter - Robbers on High Street ,7. Waiting on a Friend - The Sights ,8. When It Comes Around - Reed Foehl ,9. Into Your Arms - The Lemonheads ,10. Christmas, Christmas - Holiday Players ,11. Jamie Smiles - Dusty 'Lee' Dinkleman ,12. Love from Afar - Samantha James ,13. Score Medley - Jeff Cardoni ,14. I Swear - All-4-One , ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Mám Ryana opravdu moc ráda, jenomže v tomhle filmu hrál postavu mně tak strašně nesympatickou! Kdybych si měla vybrat mezi ním a záporákem, brala bych Chrise Kleina.Navíc na můj vkus tady bylo až moc trapných skečovitých scének, který mi nepřišly ani trochu k smíchu (viz. demolice vánoční výzdoby nebo hokejovej zápas). Čekala jsem příjemnou komedii a dočkala jsem se...béčkový hrůzy. Škoda. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Film natočili v kanadské provincii Saskatchevan a je prvním hollywoodským projektem, který zde vznikl. (imro)

Reklama

Reklama