Reklama

Reklama

Dračí doupě 2

  • Německo Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (více)

Obsahy(1)

Příběh Vás vtáhne do temné říše fantazie. Zlý kouzelník Damodar připravuje strašlivou pomstu Izmerskému království. Udatný bojovník Berek a nezkušená kouzelnice Melora se vydávají do bitvy proti Damodarově obří armádě krvelačných nestvůr, létajících harpií a ledových draků. Pokud neuspějí, Izmerské království ztratí své kouzelné žezlo... (Intersonic)

(více)

Recenze (83)

K.a.r.i.n 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu jinak než za 5*. Ten příběh byl totiž jak vystřižený z dlouhých večerů strávených u Dračího doupěte a já jsem se královsky bavila. Vždyť je tam všechno co nesmí ve fantasy příběhu chybět – čestný a odvážný hlavní hrdina, krásná kouzelnice, tulák, kněz a nějaké ty temné síly, které družina dobrodruhů – pardon, hlavní hrdinové – na konci statečně porazí. A přijde i zlovolný lich :) ()

Mitopus odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor, útočí na nás lič! Nevím, jestli to bylo neuvěřitelně pitomým dabingem, ale měl jsem pocit, že se dívám na fantasy verzi Strážců vesmíru. A nepomohlo ani to, že jsem fanda Heroes of Might and Magic. Mimochodem doteď jsem si myslel, že lichové jsou nekromanti tak mocní a staří, že z nich zbyla jen kostra, tohle byl nějaký skřet-zloděj, stěží level 3, nemluvě o tom, že nemrtví se mají ze snadno pochopitelných důvodů zdržovat u země (pokud už teda ne pod ní) a ne si hopsat po stromech a vykrádat kukaččí hnízda :) ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

No, narozdíl od jedničky je to určitě lepší. Herecké výkony jsou sice stejně toporné a hlavní záporák je pořád stejně...divný. Ubylo na monumentalitě a přidalo se na atmosféře. A kdo někdy hrál onu počítačovou hru na jejíž motivy je to natočené bude určitě spokojen. Je tady barbarka, bojovník, kouzelnice elfka, zloděj, mnich a k tomu jeden nechutně digitální drak, spousta vražedných pastí, pěkná příroda a zajímavý příběh jako vystřižený z promyšleného rpg. Když přivřu oko, je to jasný průměr, tentokrát ano. Navzdory špatným trikům. ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Tak je to asi o něco málo méně blbé než jednička, ale vcelku to drží její standard. O něco málo lepší efekty, o něco málo přijatelnější herecké výkony a pár lepších nápadů, ale tím to vcelku hasne. Několik ucházejících obrázků s jinak příšerně udělanými draky. Pokud bychom se rozhodli to brát skutečně jako moderně pojatou pohádku, tak to asi bude jen prostě horší pohádka, ale pokud to zařadíme do žánru fantasy (což rozhodně není to samé), kam se samozřejmě hra Dračí doupě řadí, tak to je prostě příšerné. Snad každý, komu je fantasy žánr blízký, byl alespoň částečně odkojen touto hrou (další část bývá zpravidla četba Tolkiena) a při pohledu na toto pojetí světa jmenované hry se mu musí chtít vraždit. Je to prostě hrůza a totální nepochopení, jinak to říct nejde. ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než první díl. Výtky v podstatě podobné - vypadá to spíše jako televizní film (ať již jde o efekty, kameru, rekvizity či herce), ale je zde určitý pokrok. Nezaujatý divák si film asi moc neužije, fandové D&D na tom již budou lépe, ostatní RPGečkaři se u toho budou spíše posmívat pravidlovému škatulkování a klasické epic fantasy naivitě o záchraně světa. Nedá se to brát moc vážně, ale vyloženě jsem se u toho nenudil, uběhlo to rychle a film svou úlohu splnil. 3* ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na hradě Trakai a v okolí města Vilnius v Litvě. (Terva)

Reklama

Reklama