Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wesley Snipes (Trilogie Blade) jako ozbrojený a extrémně nebezpečný střelec ve výbušném akčním thrilleru Nukleární cíl, ve kterém není nic, jak se zdá na první pohled. Rusku hrozí jaderné nebezpečí a zachránit ho dokáže jen jediný muž: Střelec (Snipes). Elitní tajný agent amerických zvláštních jednotek dostal za úkol vyřadit z provozu jadernou elektrárnu před tím, než její reaktor vyhodí do vzduchu teroristé. Střelci se podaří proniknout do přísně střeženého zařízení, označit cíl pro americké rakety a nyní připravuje svůj únik. Když ale zjišťuje, že to budou samotné rakety a ne teroristé, kdo způsobí jadernou katastrofu, je mu jasné, že na něj někdo nastražil past. A tak začíná souboj s časem, kdy se musí pokusit dostat výbušniny mimo určený terč. Exploze by totiž způsobila smrt tisíců lidí a zkázu dvou světových mocností. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

otík 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes se tentokrát v dalším béčkovém filmu z rumunsko-britské produkce zaplétá do mocenského boje v Čečensku. Někdo jej a jeho jednotku využil k vlastnímu prospěchu a nechal je umístit terč pro raketu na aktivní reaktor. Přijdou na ten podvrh včas a dokáží ještě změnit cíl smrtící rakety? Další ultra levný akčňák z počátku hodně nudí, při akci vyvolává smích a na závěr jen nevěřící kroucení hlavou nad stupidní zápletkou. Ale vezmu-li to kolem a kolem, jednou se na to podívat dá. Na závěr jen smutná poznámka. Proč Wesley začíná upadat na stejnou filmovou úroveň jako Dolph Lundgren? ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Je jasné podle hodnocení, že Nukleární cíl nebude nějaký skvělý akčňák. Přesto jsem se u sledování ani moc nenudil. Všechno vypadá bohužel velmi béčkově, ale díky napínavému příběhu se to dá oželet. Ve filmu je poměrně hodně přestřelek, nějaké honičky také najdeme. Škoda, že Wesley nepředvedl nějaké souboje muže proti muži. I přes nízký rozpočet se celkem povedly i scény s letadly. V rámci béček silný nadprůměr, v globálu tak na dvě hvězdy. 45% ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Preco ja stale cumim na kadejaku srajdu, co natoci Wesley Snipes? Ani neviem poriadne ... a viem, stale v kutiku duse dufam, ze ten chlap sa zmoze a natoci nieco na sposob Blade-a. A furt hovno z toho. No nic to, scenar bol uplne dementny, ale malo to akciu. Sice takmer ziadne osobne suboje, ale strielalo sa ostosest. A za to teda stale subjektivnych 62 % ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film postrádá atmosféru, větší akci, nápady a hudbu. Jinač by to šlo, nápad se tu najde, příběh taky i záporáci nejsou špatný, ale rpostě tohle bylo takové nedotažené, nemastneé, neslané. Škoda, že se Wesley Snipes upisuje do podobných filmů. Filmy se Seagalem, Lundgrenem a Van Dammem se mi líbí o dost víc teda. Takže tento film hodnotím tak na 40% = ** ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že tí, ktorí Wesleymu veštili, že upírobijec Blade bude jeho životnou rolou, mali pravdu. Vždy je smutné, keď herec narazí na svoju životnú úlohu vo veku 36 rokov a potom sa až do dôchodku morí s preplácanými blbosťami, béčkami a céčkami. Nukleárny cieľ je chaotické pobehovanie európskymi lesmi, k tomu biedna akcia a nulový výkon hercov. Snáď aj režisérov predchádzajúci film (blbý slasher Duch ohňa) bol lepší, ako toto. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama