Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wesley Snipes (Trilogie Blade) jako ozbrojený a extrémně nebezpečný střelec ve výbušném akčním thrilleru Nukleární cíl, ve kterém není nic, jak se zdá na první pohled. Rusku hrozí jaderné nebezpečí a zachránit ho dokáže jen jediný muž: Střelec (Snipes). Elitní tajný agent amerických zvláštních jednotek dostal za úkol vyřadit z provozu jadernou elektrárnu před tím, než její reaktor vyhodí do vzduchu teroristé. Střelci se podaří proniknout do přísně střeženého zařízení, označit cíl pro americké rakety a nyní připravuje svůj únik. Když ale zjišťuje, že to budou samotné rakety a ne teroristé, kdo způsobí jadernou katastrofu, je mu jasné, že na něj někdo nastražil past. A tak začíná souboj s časem, kdy se musí pokusit dostat výbušniny mimo určený terč. Exploze by totiž způsobila smrt tisíců lidí a zkázu dvou světových mocností. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film postrádá atmosféru, větší akci, nápady a hudbu. Jinač by to šlo, nápad se tu najde, příběh taky i záporáci nejsou špatný, ale rpostě tohle bylo takové nedotažené, nemastneé, neslané. Škoda, že se Wesley Snipes upisuje do podobných filmů. Filmy se Seagalem, Lundgrenem a Van Dammem se mi líbí o dost víc teda. Takže tento film hodnotím tak na 40% = ** ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Preco ja stale cumim na kadejaku srajdu, co natoci Wesley Snipes? Ani neviem poriadne ... a viem, stale v kutiku duse dufam, ze ten chlap sa zmoze a natoci nieco na sposob Blade-a. A furt hovno z toho. No nic to, scenar bol uplne dementny, ale malo to akciu. Sice takmer ziadne osobne suboje, ale strielalo sa ostosest. A za to teda stale subjektivnych 62 % ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Zlí pánové vymyslí zákeřný plán a využijí přitom hodného pána, který do akce nechce jít, protože kdysi udělal velikou chybu. Ale milá paní mu řekne, že to není jeho vina, takže do toho jde a všechny zlé pány zneškodní a s pomocí milé paní odhalí ten zákeřný plán. Kolikrát to tu bylo? Nesčetněkrát. A když se to ještě odflákne a invence se hodí do koše, tak mi to vůbec nevoní. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Wesley Snipesom, ktorý patrí medzi jeho priemerné filmy. Má dobrý príbeh, ktorý síce je extrémne béčkový, ale aj tak sa naň dá bez problémov pozrieť. Akcie určite mohlo byť aj viac, ale aspoń druhá polovica jej obsahuje pomerne dosť. Moc nepoteší, že Snipes tu nemá skoro žiadny súboj, ale aspoň prestrelky sú celkom dobré. A páči sa mi aj, že tu je aj tiché zneškodňovanie protivníkov, síce v tomto prípade skoro iba so strelnými zbraňami, ale aj tak poteší pohľad na Snipesa ako na diaľku s tlmičom zneškodńuje protivníkov. Určite hlavným záporom tohto filmu je to, že vizuálne pôsobí veľmi céčkovo, čo vidno hlavne na exteriéroch, všade polorozpadnuté budovy, časti nábytku a podobne a tento pocit ešte zvyšuje aj réžia. Ale musím pochváliť výbuchy, pretože všetky pôsobia dobrým dojmom. Tento film drží hlavne Wesley Snipes, pretože ked´ je v obraze, tak sa na film dobre pozerá, ale akonáhle je v centre pozornosti niekto iný, napríklad zábery z veliteľstva, tak film upadá. A mohli si odpustiť aj scénu leteckého súboja, pretože zase americkí piloti nemajú s ruskými žiadne problémy. Ale aj tak je to dobrý film, s ktorým určite nebudú mať problém tí, ktorím sa páčia posledné filmy so Seagalom alebo Lundgrenom. 62% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že tí, ktorí Wesleymu veštili, že upírobijec Blade bude jeho životnou rolou, mali pravdu. Vždy je smutné, keď herec narazí na svoju životnú úlohu vo veku 36 rokov a potom sa až do dôchodku morí s preplácanými blbosťami, béčkami a céčkami. Nukleárny cieľ je chaotické pobehovanie európskymi lesmi, k tomu biedna akcia a nulový výkon hercov. Snáď aj režisérov predchádzajúci film (blbý slasher Duch ohňa) bol lepší, ako toto. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama