Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Bouffon odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem sice usnout ale tohle mně dokonale probralo. Nejdříve mi vyskočily žíly na čele jak koňský buřty pak se mi kolem krku udělala krvavá tlačenka. Tlak jsem měl jak Gagarin a dát si k tomu kafe, ulítla by mě čepice i s temenem. Je to takové hovno v medu. Chtěl jsem tomu dát jednu hvězdičku za probuzení ale nakonec kulový. Radši bych u toho usnul. Děs...To je teda Síla. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Najlepšia zo súčasných európsky telenoviel a asi najlepší európsky seriál, ktorý vysiela STV. V Česku sa zaujímavo popasovali s názvom. Nechápem ale, prečo musia byť vždy taký originálny. V tomto prípade je to ale aj tak na prd, lebo meniť názov pri každej päťdesiatej epizóde, keď sa mení pletka vzťahov a Laura už dávno oddychuje na pláži v Dolných Bačkurovciach musí byť naozaj nudné :-) ()

Reklama

EvaM 

všechny recenze uživatele

Za moje zapsání do filmové databáze může vlastně německý seriál Sladká Laura, která je první ucelenou a zatím nejvíce povedenou částí nekonečného seriálu - Síla lásky - Sturm der Liebe. Ještě jsem takovýto typ romantického seriálu neviděla. Na rozdíl od jihoamerických telenovel nebo amerických seriálů typu Dallas nebo Beverly Hills, kde tamní život je nám na hony vzdálen nebo naopak českých seriálů VKV a Ošklivka Katka , kde se zase řeší 50 a více dílů samé nepodstatné a stejné věci a jsou zbytečně prodlužovány, je seriál Sladká Laura nabitá nepředvídatelným dějem a má spád. Co se začne v jednom díle, je v dalším vyřešeno a mnohé díly mohou existovat i jako samostatný film. Němci prostě romantiku umí, což dokazují některé povedené romantické filmy podle spisovatelky Rosamunde Pilcher. Seriál je doprovázen příjemnou hudbou a povedenými přírodními záběry. Při odkliknutí odkazu Sladká Laura se mi několikrát objevily stránky filmové databáze, kde si v hodnocení vedla velmi špatně, myslím, že ti, co jí kritizují, ve skutečnosti Lauru vůbec nesledovali. Přečtou si název sladká a dají odpad. Ale málokdo z nich asi bude vědět , že je sladká protože má cukrárnu. Odsuzuji ty, kteří hodnotí 1000dílný seriál po shlédnutí pár vteřin, či minut některého dílu. Lidé z mého okolí mají tento seriál celkem rádi nebo ho alespoň tolerují.Chtěla jsem tedy pár hvězdiček přidat a dávám pětku. V dalších částech tohoto seriálu se vyskytují vždy 2 ústřední dvojice, podle kterých je i seriál pro přehlednost rozdělen - Miriam a Robert, Samia a Gregor, Emma a Felix, Sandra a Lukas, Robert a Eva. Z těch několika sérií, které jsou zatím dostupné, se mi nejvíc líbila ta první o Lauře, dále bych asi volila Emmu a Felixe. Serie Sandra a Lukas mě nenadchla ani obsazením hlavních rolí, ale ani dějem. Všechno už jsme tu videli, nemocnice, koma, vraždu,travičství,boj o akcie,únosy, zlodějnu, hádání a usmiřování, nevlastní a vlastní děti, testy DNA. (mimochodem Werner rozsévá svoje semínka po celém Německu a neví o tom, divné , ne?)Je to zbytečně už protahované, za což TV Barrandov odpovědnost nenese, ale naprosto stupidní je zde dabing Sandry. Hlas se k ní vůbec nehodí a jakmile jí slyším, jsem naštvaná na TV Barrandov, že to ještě takhle pokazila víc než to bylo a seriál tím příšerným dabingem naprosto pohřbila. Jak se mohlo stát , že Helen, která se zde objevuje společně se Sandrou má stejný hlas s ní? Tento hlas je protivný i u Helen, ale dejme tomu, že Helen se tam vyskytuje párkrát, tak se dá u ní přežít, ale u hlavní hrdinky Sarah Stork, která je o 17 let mladší než Kristina Frejová se to nedá ani tolerovat. Opravdu by měl ten, kdo schvaloval výběr hlasu uhradit výměnu hlasů na vlastní náklady, protože Barrandovu i nekonečnému seriálu udělal špatné jméno. Je vidět, že svou práci dělá špatně a na výsledku mu pramálo zaleží. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes ráno se probudím, rozespalý s čajem usedám k bedně, abych se probral a pouštím ji. Místo snídaně s novou však přepínám programy a má omámená mysl uničená z nedostaku spánku a hromady přesčasů zaregistruje na TV Barrandov německé porno s otřesným českým dabingem, ale s dvěma sexy kočkami v letních šatičkách. V hlavě mě projde myšlenka: DVĚ LEZBY-TO MĚ HODNĚ RYCHLE PROBERE-SUPER. Bohužel po malé chviličce mě vše dojde a já ty dvě lezby-nelezby posílám hodně rychle do prdele a odpad! je pro ty dvě lhářky ještě dobré ohodnocení :-) ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Na tohle si moc dobře pamatuju. Jako malé píslele mě to hodně bavilo se na to dívat s dědou, pamatuji si jak sem ho nutil aby to zapnul, protože sem to dost žral. Ale jak šel čas dál a já prozdřel tal sem poznal a pochopil tu kýčovitost a zmatečnost. Neviděl sem všechny díli a taky je doufám nikdy neuvidím. - 2/10 - ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Pro každou sérii je natočena nová znělka, ve které se objevují ústřední postavy dané série. (peeteno78)
  • V průběhu seriálu bylo odvysíláno několik speciálních epizod, například při oslavách 1 000. epizody. Odvysílán byl také jeden speciální muzikálový díl. (peeteno78)
  • Od 14. série je ústřední píseň „Stay“ od zpěvačky Curly v nové, upravené verzi. (peeteno78)

Reklama

Reklama