Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Bouffon odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem sice usnout ale tohle mně dokonale probralo. Nejdříve mi vyskočily žíly na čele jak koňský buřty pak se mi kolem krku udělala krvavá tlačenka. Tlak jsem měl jak Gagarin a dát si k tomu kafe, ulítla by mě čepice i s temenem. Je to takové hovno v medu. Chtěl jsem tomu dát jednu hvězdičku za probuzení ale nakonec kulový. Radši bych u toho usnul. Děs...To je teda Síla. ()

Kongu odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tejto sračke jazdí STV1 už 4 roky, brániac kvalitnému programu, a berúc od nás šesť euri na mesiac, to fakt neni normálne. Je to nepatričná grcka, kde sa nič nerobí iba vedú hnilobné dialógy typu: ,,Si ako slnko, ako rozkvitajúci púčik na strome!´´ Debilný dabing, superdementné zápletky, snažiac sa tváriť, že to všetko na seba naväzuje, ale popritom je každá odporná ,,epizóda´´ o volovine iného charakteru a plné štekov typu: ,, Môžeš sa na seba hanbiť, Lucarfakokotus!´´ (či ako sa to tí hlupáci volajú, ) kým v ďalšej hnilobnej epizóde sa vraví: ,,Lucarfakokotus, som na teba pyšná, zachránil si mi decko!´´ Vážne nenachádzam viac slov čo by lepšie obsiahlo túto nepotrebnú, fušerskú mľandráčinu! TFUJ S dokonalým pohŕdaním, Kongu. ()

Reklama

Aeven 

všechny recenze uživatele

Občas mám to "štěstí", že zrovna nemám co dělat a tak si zapnu televizi. ...Právě teď běží série "Pauline a Leonard". A tak jsem si říkala co bych nezabila čas a nepodívala se. Čekala jsem, že to bude něco úplně stejně zoufalého jako třeba Marina, ano sice hlavní hrdinka působí opravdu zoufale a hlavní hrdina na tom není, připadá mi moc líp. Moc inteligence asi oba nepobrali a jejich údělem je být hlavně nešťastní a brečet až téměř do úplného dlouho natahovaného happyendu. Prostě telenovela! Avšak mám ten seriál ráda. A víte proč? Jen jediný důvod! Ty záběry na krajinu a přírodu jsou nádherné! Třeba se mi líbil díl kdy Pauline a Leonard byli ve Vídni. Moc krásné záběry!:) Jinak je to kravina. :) ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Na tohle si moc dobře pamatuju. Jako malé píslele mě to hodně bavilo se na to dívat s dědou, pamatuji si jak sem ho nutil aby to zapnul, protože sem to dost žral. Ale jak šel čas dál a já prozdřel tal sem poznal a pochopil tu kýčovitost a zmatečnost. Neviděl sem všechny díli a taky je doufám nikdy neuvidím. - 2/10 - ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Dá se na to dívat. Sice je to natočeno ve stylu jihoamerické telenovely, ale gesta a emoce jsou díky bohu téměř normální. Jinými slovy... Když už nebude v televizi nic lepšího, můžu si pustit "Sladkou Lauru" alespoň jako zvukovou kulisu bez toho, aniž bych se musela nějak vážněji strachovat o své zdraví.;-) ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Od 14. série je ústřední píseň „Stay“ od zpěvačky Curly v nové, upravené verzi. (peeteno78)
  • V průběhu seriálu bylo odvysíláno několik speciálních epizod, například při oslavách 1 000. epizody. Odvysílán byl také jeden speciální muzikálový díl. (peeteno78)
  • Úvodní píseň k seriálu nazpívala Curly, jmenuje se "Stay". (PeterAga)

Reklama

Reklama