Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

YumiOkami

YumiOkami (hodnocení, recenze)

Ne,nekoukají se na to jen důchodci. Znám dvacetiletou holku co se na to dívá.

mollie

mollie (hodnocení, recenze)

co blaznite vzdit je to hezky mili dobry kouknete se na muj profil

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Tak Barbaru najskôr zavreli a teraz je opäť vonku?? Ja z toho nemôžem...

tomasul

tomasul (hodnocení, recenze)

Nikdy sem nečekal, že budu někdy hodnotit takováto díla, ale nemohu jinak :D, takže jednu * za mihnuvší se Magdalenu Neuner, když už končí s biatlonem. :((.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Viděla jsem pár dílů, na začátku jsem si myslela, nějaká německá telenovela, pak ale jsem zjistila, že je tam hned několik párů a ne jen jeden a kdovíkolik dílů, nevím, jako kulisa, když si chcete ležet na pohovce, nic nedělat a nic složitého neřešit a nebo něco dělat a k tomu to mít puštěné, proč ne, ale je to nudné, strašně nudné a za chvíli začnete myslet na něco jiného a nebo někam přepínat. Jediná pozitiva (jedna hvězda za to) - úvodní píseň, ta se mi dost  vryla do paměti - pro poslech zde: http://www.youtube.com/watch?v=4zTMe7Vw8D0 a celkem hezká příroda kolem. To je asi tak vše.

 (hodnocení, recenze)

hodnotenie serii podla mojho nazoru
 
Laura a Alexander 2
Robert a Miriam    1
Samia a Gregor    4
Ema    a Felix         1
Lukas a Sandra    1
Robert a Eva           vysiela sa uba v nemecku neviem

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Milo ma pobavilo, koľko českých distribučných názvov jestvuje pre tento "seriál". :-D

IronMaiden

IronMaiden (hodnocení, recenze)

ja si nemyslim ze to je tak zle ze by to bolo na odpad, poznam ovela horsich telenoviel (rosalinda , ciganske srdce...) ja som uz videl 2 a pol serie a celkom ma to bavi

Pawlinkaaa

Pawlinkaaa (hodnocení, recenze)

Nechápu jak to je - barrandov vysílá po sobě dva díly seriálu Samia a Gregor a pak jeden díl Sladké Laury. Tu je to bráno jako jeden a ten samej seriál. Jak to teda je?

Natilla

Natilla (hodnocení, recenze)

Tak už i němci začali s produkcí nástrojů na vymývání mozků!!!! Ach jo...

Fadadevada

Fadadevada (hodnocení, recenze)

To je hrozný, vím že to je šílená ptákovina, ale občas se na to podívám u babičky a opravdu mě zajmá, co se stane dál... docela mě to děsí.

duse

duse (hodnocení, recenze)

no ja si taky nemyslim, ze je to jeden ze 200 nejhorsich serialu....urcite se totiz najdou i mnohem horsi serialy a hodne.....sice tohle urcite neni nejakej nejlespis, ale urcite ne nejhorsi...celkem to sleduju a neni to tak spatny, prave naopak

EvaM

EvaM (hodnocení, recenze)

Za moje zapsání do filmové databáze může vlastně německý seriál Sladká Laura. Ještě jsem takovýto typ romantického seriálu neviděla. Na rozdíl od jihoamerických telenovel nebo amerických seriálů typu Dallas nebo Beverly Hills, kde tamní život je nám na hony vzdálen nebo naopak českých seriálů VKV a Ošklivka Katka , kde se zase řeší 50 a více dílů samé nepodstatné a stejné věci a jsou zbytečně prodlužovány, je seriál Sladká Laura nabitá nepředvídatelným dějem a má spád. Co se začne v jednom díle, je v dalším vyřešeno a mnohé díly mohou existovat i jako samostatný film. Němci prostě romantiku umí, což dokazují vesměs povedené romantické filmy podle spisovatelky Rosamunde Pilcher. Je doprovázen příjemnou hudbou a povedenými přírodními záběry. Při odkliknutí odkazu Sladká Laura se mi několikrát objevily stránky filmové databáze, kde si v hodnocení vedla velmi špatně, myslím, že ti, co jí kritizují, ve skutečnosti Lauru vůbec nesledují. Lidé z mého okolí jí mají celkem rádi nebo ji alespoň tolerují.Chtěla jsem jí tedy pár hvězdiček přidat.

Reklama

Reklama