Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

„Marečku, podejte mi pero!“ (1976) 

Viděla jsem tento film po delší době teď jak byl v televizi na Vánoce. Byl po pohádce Svatojásnký věneneček. Přišlo mi docela vtipné jak se to všechno mění, protože zatímco ve Svatojánském věnečku jsme viděli emancipovanou princeznu, tak v následujícím Marečkovi maminka pouze vařila, žehlila atd. a celkově působila jako by do pěti napočítat neuměla a vykonávala pouze práce ženy v domácnosti, zatímco princezna skvěle ovládala fyziku a matiku a "prince" vyhodili z učňáku. Takže mi to pak přišlo jako dobrá ironie dát po pohádce Marečku podejte mi pero, o to víc jsem se bavila. Jinak super herecké obsazení a skvělá komedie :)

plakát

Život je život (2015) 

Hvězdičku za Simonu Stašovou, jinak mě to moc nebavilo, hlavně "bondovské" pasáže.

plakát

Inga Lindström - Ve jménu lásky (2012) (epizoda) 

Hvězdičky dávám za Stockholm a hezké záběry z něj, byla jsem tam, takže mi to film krásně připomněl. Jinak od začátku předvídatelný konec a prostě typický romanťák.

plakát

Norské dřevo (2010) 

S knižní předlohou téměř nesrovnatelné. Je to dobré po přečtení knihy pro takové dokreslení, ale jinak z knihy jsem měla mnohem větší zážitek a přišla mi zajímavější!:)

plakát

Juno (2007) 

Hezký film, něco do sebe to rozhodně mělo. A bylo to vlastně i vcelku vtipné. Juno je zajímavá hlavní postava. Před tím jsem viděla Matkou v šestnácti, tak jsem čekala jak to vlastně dopadne. Pěkné!:)

plakát

Popelky (2010) (TV film) 

Stačí vidět jednou, když si potřebujete odpočinout. Vcelku pěkná a milá blbost.:)

plakát

Kráska a zvíře (2014) 

Pěkná verze známé pohádky. Začátek vcelku zábavný, ke konci už se trochu nudíte...stejně víte jak to dopadne. Moc se mi líbily kostýmy!:)

plakát

Svatby v Benátkách (2014) (seriál) 

Jako oddechové podívání je to pěkné. Ale když se to přežene budou z toho nejspíš nové VKV...sbírka se musí stále doplňovat'! :D Za celkem pěkné outfity v seriálu a protože mám ráda svatby a takové pohlupavé seriály/telenovely **.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Velmi krásný, emotivní a historický snímek. Přirozené záběry na herce a opravdu pěkná práce s kamerou. Byla jsem na filmu v kině, opravdu skvělý zážitek. :)

plakát

Sladká Laura (2005) (seriál) 

Občas mám to "štěstí", že zrovna nemám co dělat a tak si zapnu televizi. ...Právě teď běží série "Pauline a Leonard". A tak jsem si říkala co bych nezabila čas a nepodívala se. Čekala jsem, že to bude něco úplně stejně zoufalého jako třeba Marina, ano sice hlavní hrdinka působí opravdu zoufale a hlavní hrdina na tom není, připadá mi moc líp. Moc inteligence asi oba nepobrali a jejich údělem je být hlavně nešťastní a brečet až téměř do úplného dlouho natahovaného happyendu. Prostě telenovela! Avšak mám ten seriál ráda. A víte proč? Jen jediný důvod! Ty záběry na krajinu a přírodu jsou nádherné! Třeba se mi líbil díl kdy Pauline a Leonard byli ve Vídni. Moc krásné záběry!:) Jinak je to kravina. :)