Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francois vyhrál v loterii a zaplatil nádherné prostitutce Daniele (M. Bellucci), aby s ním žila, dokud společně neutratí všechny peníze. Krásku mu všichni závidí, jenže Danieliny city jsou poněkud nestálé, a navíc se na scéně objeví Danielin bývalý milenec Charly (G. Depardieu)... (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Yossaretix 

všechny recenze uživatele

Film by se měl jmenovat: Jak moc miluješ Monicu Belllucci, že vydržíš takovou slátaninu? Není to ani romantika, ani komedie a poslední třetina filmu je přímo tragédie. Dialogy jsou příšerné, že jdou stěží i přes ty hezké rty Bellucci, ta je krásná, svěží a film táhne do minimální koukatelnosti pouze ona samotnou svou existencí, Campan je plochý, Depardieu odpudivý, jedna hvězdička za pohyby a vzdechy italské krásky, jednu za trojí zasmání, jedno bylo při první srdeční slabosti hlavního hrdiny, dvě zařídila Farida Rahouadj, které jediná ví, že hraje v komedii. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bizarný snímok, ktorý možno začne ako romantika v štýle PRETTY WOMAN, ale nakoniec sa to nesie v duchu akejsi nepozemskej zlátaniny, kde sa ignoruje logika, kde sa nevie čo je vlastne realita a či nejaká vlastne existuje, pričom to môže byť len výplod mierne asociálneho jedinca a režijný štýl, to len podtrháva. Za skúsenosť, to ale stálo. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tahle kritika odosobněné společnosti od věčného provokatéra Bliera je dráždivá snad moc i na pana režiséra. Opět bravurně zvládnutý scénář i režie, opět Depardieu, bez nějž by snad Blier nedokázal nic natočit. Malá vzpomínka na dokonalý Studený bufet. A hlavně překvapení, jak málo toho tradičního Bleirova trpkého humoru tenhle snímek obsahoval. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Monica Bellucci a její macaté cecky jsou jediný důvod, proč tento nudný film sledovat. Několik erotických scén s božskou Monicou stojí za to. Už je holka sice trochu starší, ale pořád sexy i když ty povislé obří kozy zrovna nemusím. Film je to hodně divný, přičemž úplně nejdivnější je jeho stupidní konec. Pan režisér nám chtěl podat něco k zamyšlení, ale bez paní Bellucci by to stálo akorát tak za vyližprdel. Nudné tempo a často nepochopitelně debilní scény jsou hudebně podbarveny příšernou operou, která jen umocňuje zničující prožitek z filmu. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Áno, Monica je zrodená pre rolu femme fatale, mužské oko sa isto poteší jej účasti na filme a niekedy mi celý film pripadal ako "one woman show". Tak trochu schématický príbeh o hľadaní duševnej pohody a odpoveď na otázku, či je viac láska alebo peniaze. Určite to nie je komédia, je to taký mix všetkého možného a ničoho zároveň. Som na pochybách- buď sa snažil Blier o metaforické a alegorické pojednávanie o ženskej psychike a vzťahoch(pretože niekedy sa mu to celkom darí, najmä posledných 15 minút bolo príjemných) alebo využíva to , že Monica sa vyzlečie pri každej príležitosti a všetko okolo nie je podstatné a vsádza na jej "vnady"...Nech už je to akokoľvek, mne sa to celé celkom páčilo:) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen za tři měsíce. Natáčení probíhalo od února do dubna 2005. (Terva)
  • V 7. minutě, kdy Daniela (Monica Bellucci) vchází do místnosti, má na levé ruce prsten, avšak když rozsvěcí lampičku, prsten nemá. (daniel.j)

Reklama

Reklama