Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pekelně zábavná variace na osvědčenou zápletku „monstrum ohrožuje nesourodou skupinu lidí daleko od civilizace“. Krvavá hostina si pohrává s konvencemi tohoto žánru a s tím, co od něj zkušený divák očekává. Ale jen proto, aby ho pak zavedla jinam. Stejně tu už všechno bylo, takže jde jen o to, jak to k sobě poskládat, a hlavně se u toho dobře pobavit. Potoky krve, těsná trička hrdinek, plky místních ochmelků, zrovna nefungující telefon, záhadný cizinec a monstrum neznámého původu. Všechno je tak, jak má být, a přece jinak. Odkud se vzali? Kam jdou? Podobné nesmysly se v tomto filmu určitě nedozvíte. Ovšem plátno se rychle zbarví doruda, jak se příšery prokusují svým krmivem. Dočká se vůbec někdo rána? (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení, po dlouhé době jsem viděl nějaký horor, který mě celkem i zajímal. Režie je mírně netradiční, že to v českém dabingu ze začátku působí i celkem vtipně v trapném slova smyslu. To jsou okamžiky, kdy se tu tvůrci snaží rádoby hustě představit heslovitě postavy děje. Jenomže najednou přiběhne do hostince chlápek, vy zpozorníte, co se bude dít, a on celkem mazec. V tomto okamžiku snímek přestává působit prapodivně a vy pochopíte, že se tu budete dívat na záležitost, kde nějaký obludy zabíjí lidi. Autoři se tu snažili o humorné prvky, až mě to místy rušilo. K trikům poznámka, že ty nepatří mezi ty nejvyvedenější, ale dalo se to. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Ressurection of B horror movie. Ak vám chýbal béčkový horor, ktorý stavia na jednoduchej zápletke, čiernom humore, klaustrofobickej atmosfére, ak zo slzou v oku spomínate na Evildead, Braindead, Od Súmraku do Úsvitu a podobné lahôdky...dočkaliste sa. Feast je návrat ku koreňom béčkových hororov, bez CGI efektov, bez snahy hrať sa na niečo čím nieje, bez zbytočných dejových klučiek. Partička podivínov, zbrane, krv, a nechutná obluda ktorá ich drží uveznených v lacnom pajzli. Po dopozeraní som sa takmer rozplakal od dojatia. Ďakujem. (10/10) ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ne. Tudy cesta prostě nevede. Kdyby se tenhle film tvářil jako parodie na horory neřeknu ani slovo. Kdyby se tenhle film naopak chtěl tvářit jako krvavý horor opět ani nepípnu, ale namixovat to dohromady? Tak to se omlouvám, ale tohle je moc. Velmi nudný děj, který je založen na přepadení malé hospody bandou emzáků(nebo co to bylo). Z ničeho nic úplně náhle se z čista jasna objeví a jsou tu. Jako ve starých B-éčkových filmech, nikdo se na nic neptá, nikdo nic neřekne, ale prostě to tak je. Představení hlavních hrdinů mi přišlo vtipné, ale trochu nedomyšlené, resp. nevyužité. Je to hezká věcička, takhle ve zkratce říct kdo je kdo v našem příběhu, ale něco tomu chybělo. Možná údernost a překvapivost. Lidé to tu srovnávají se Slitherem, ale to byl nehorázně krvavý film, který byl lehce ironický, ale určitě nechtěl být čistokrevnou komedií a to ho v mých očích zachránilo. U Feastu se nebude bát, možná se párkrát leknete, ale to je opravdu jen v těch nejkrajnějších případech a to nejhorší nakonec, ani smát se nebude tolik, aby jste získali lepší mínění o tomhle splatheru, který neví čím chce být. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Gulager se novým Raimim ani Jacksonem nestane. Krvavá hostina je mixem Od soumraku do úsvitu a Evil Dead 2, přičemž z prvního má prostředí a atmosféru, z druhého parodičnost a zběsilost. Start je neuvěřitelně šílený, jenže se zdá, že přichystaná nálož bouchla rejžovi přímo pod zadkem - prostě to nezvládl. Ano, je k vidění řádka brutalit, nechutností, šíleností a nekorektních podpásovek, ale minimálně polovina z nich je okatě nucená, očekávatelná a přítomná čistě pro efekt. Příliš se tlačilo na pilu, se kterou se neumělo a chybělo více vlastní invence. Ideální někam na mejdan s přáteli, kde se nevyžaduje přehnaná pozornost ani střízlivost. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Prvý film, ktorý má intro (teda to odkiaľ a prečo sa príšery zjavili) v traileri (ja iný taký nepoznám). Celé toto svieže dielko stroskotalo na priemernom scenári a nevynaliezavom režisérovi. Ak má niekto k dispozícii KRISTU ALLEN a výkvet béčkových filmov, navyše s trestuhodne nevyužitým HENRY ROLLINSom a nerozpúta pravý "braideadovský" masaker, mal by radšej zametať ulice a nie nakrúcať filmy. (13.8.2007) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Jason Mewes stvárnil sám seba. (HUMOOOO)
  • Poté, co začnou závěrečné titulky, je vidět, co se stalo s babičkou. (Káronoš)

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama