foto

Chris Moore

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Hra na vraha

Dokumentární

2009 People Speak, The

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Chair, The (TV seriál)
Journey to Sundance
2006 Greatest Movie Love Scenes (TV film)
2004 Film Trix 2004

TV pořady

2005 Project Greenlight 3 (TV pořad)
2003 Project Greenlight 2 (TV pořad)
2001 Project Greenlight (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Chair, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace