Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Samovi napíše jeho kamarádka ze školy Becky, prý je její bratr Zach zatčen za něco, co údajně neudělal. Zach prý našel svojí přítelkyni svázanou a do krve zbitou v pokoji – podle záznamů z kamer to musí být on, ale jen bratři si všimnou zářících očí. Vrah zaútočí znovu, ale nejdivnější na tom je, že vrah se přeměnil na manžele oběti. Sam a Dean se rozhodnou zapátrat v kanálech, kde najdou kůži a i vraha, který jim utekl. Poté, co se znovu sejdou, se Samovi na Deanovi něco nezdá, jako by nebyl ve své kůži... (Varan)

(více)

Recenze (7)

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé se nám představuje jako nepřítel měňavec a za sebe musím říct, že mi k srdci tyhle supernaturální "mystiquové" k srdci příliš nepřirostli.  Svlékání z kůže je sice fajn nápad, dokonce se podařilo jej i slušně trikově zvládnout,  v měňavcově hnízdě se pak dají hledat pěkné příměry k slavnějšímu Hnízdu X, ale já mám prostě asi raději klasičtější horory. Třeba to bude lepší až měňavec změní i pohlaví a když bude mít aspoň pěkný trojky.... ()

Karbos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi bych vám to neměla říkat ale ten důkazní materiál mám já, prostě jsem si ho ukradla, žádnej problém, je to jako objednat si Dormeo matraci přes teleshopping nebo koupit si ráno rohlíky v Jednotě ;) ale od teď se s tebou neka, protože si lhal že brácha je polda a porušili jsme policejní pečeť, takže si u mě špína ;) ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Winchestrovci natrafia na meňavca, ktorý mení podobu aby mohol zabíjať. Rozhodnú sa pomôcť kráske v ťažkostiach tým, že ho odpravia do ríše pekelnej. Prevedenie:  Mňa nijak tento meňavkový démon neoslovil. musím ale uznať, že detektívna zápletka bola na úrovni ej efekt prevtelenia kože na svoju dobu dosť dobrý. Kráska bola naozaj kráska len mi chýbal nijaký motív démona. Prečo zabíjal? 78% ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas cesty dostane Sam e-mail od svojej starej kamarátky zo školy Becky, že jej brat a zároveň Samov priateľ Zach je zatknutý a obvinený z vraždy svojej priateľky. Zach tvrdí, že v tom istom čase bol na inom mieste, ale bezpečnostná kamera zaznamenala jeho podobu na mieste činu. Sam presvedčí Deana, aby odišiel do St. Louis v Missouri a vyšetril typický prípad dvojníka. Keď tam prídu, odhalia, že mutant zabíja a ubližuje ľuďom v okolí. Keď na seba menič podoby vezme podobu Deana, veci sa pre bratov Winchesterovcov skomplikujú. "Seriál Supernatural je akousi tínedžersky jednoduchšou verziou seriálu Akty X, kde dvaja bratia vyšetrujú nadprirodzené udalosti rovnako ako Mulder a Scullyová. Epizódy sú v priebehu série čoraz lepšie a lepšie a mne sa tento zábavný seriál veľmi páči. Môj hlas je deväť. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měňavec patří k mím oblíbeným potvorám v tomto seriálu a ještě se s ním mnohokrát potkáme. Jeho první vystoupení se povedlo, jeho přeměna v kanalizaci neměla chybu a prozatím co se týče monsters, tak patří k tomu nejlepšímu. Dean opět ukáže, že má koule a závěrečná šou stojí opravdu za to. Parádní díl a naprostá spokojenost a jedeme v krasojízdě dál. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Jensen Ackles sa v tejto epizóde objaví bez košele. Toto vymyslel Eric Kripke, aby vyhovel ohromnému množstvu požiadaviek, ktoré dostával od fanúšikov. (Pat.Ko)
  • V prvých minútach sledujeme členov S.W.A.T. vstupovať do domu. V pozadí hrá „In-A-Gadda-Da-Vida“ od Iron Butterfly, ktorý vzdáva hold filmu Lovec ľudí (1986). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama