Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rufus zavolá kamarádovi Bobbymu, aby mu pomohl, jelikož celé město, kam jel vyšetřovat, je plné démonů. Proto se bratři ihned vydávají do městečka. Castiel je momentálně zaneprázdněn hledáním Boha. Když bratři dorazí na místo, najdou Ellen, která jim řekne, že Rufus a Jo (její dcera) zmizeli a nejsou nikde k nalezení. Během potyčky Rufus s Jo omráčí Sama a unesou ho. Při výslechu Sam zjistí, co způsobilo to, proč si Jo a Rufus myslí, že jsou démoni, a zjistí, jak to zastavit. (Varan)

(více)

Recenze (4)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět naprosto perfektní díl, ve kterém se objeví naši staří známí a to Helen a Joo a doplní je lovec Rufus takže paráda. Navíc se vše točí okolo jednoho jezdce z Apokalypsy a to Války, takže o zábavu je postaráno. Docela akční díl takže spokojenost je opravdu na místě. Tahle řada zatím jede na plný kule. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Here's a hint. I was in Germany, then in Germany, then in the Middle East; I was in Darfur when my beeper went off. I'm waiting to hook up with my siblings - I've got three. We're going to have so much fun together." ()

Galerie (8)

Zajímavosti (6)

  • Na otázku, či tieto problémy pochádzajú z vesmíru, Dean (Jensen Ackles) vraví, že „nejde o Akty X.“ Herec Steven Williams (Rufus) je známy predovšetkým tým, že hral pána X v seriáli Akty X (od r. 1993). (Pat.Ko)
  • Názov epizódy je prevzatý z piesne „War“ od Edwina Starra. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama