Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Host žije líným poklidným životem. Téměř všichni obyvatelé pracují pro místní společnost, obchodující s čerstvým masem Host Tender Meal. Do města přijíždí nový zvěrolékař, který zjistí, že zvířata na místní farmě byla napadena zvláštním parazitem. To, co začalo jako malý problém pro zvířata, se však brzy mění v katastrofu pro lidstvo. Všichni bojují s časem, přírodou a vědou... (Magic Box)

(více)

Diskuze

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

Každopádo je směšné, čím nás na tenhle blivajs láká distributor MagicBox: (Cituji) "Nechutný, zrůdný, jen pro silné žaludky ... ...To co začalo jako malý problém pro zvířata, se však brzy mění v katastrofu pro lidsvo." - - - (! :o)) Nejsem si jist, jestli si to pisálek těchto blábolů soudruh dement vůbec skouknul. Navíc ten název padoušské firmy, vyprodukovavší ony potvory je dle přebalu dvd "HOST TENDER MEAL"... Hahaha, to by mě fakt zajímalo, co je to ono slůvko "MEAL" (?) - - - No, nakonec tato píčovina i se svým ořezem 4:3 a kvalitou obrazu a barvami jak nějaká fotka na ORWO z roku 1975 skončila jako příloha >zmutovaného< nového FILMAGU. Larva k larvě sedla...Nic ve zlým, kluci, nic v dobrým. Ano, čudláci z MBOX se zbavili neprodejného ležáku, čudláci z FMGU zatleskali a obšťastnili touhle sračkou své čtenáře, k obzvláštní pak asi radosti předplatitelů, kteří se ani nemůžou bránit a musí toto DÍLO pozřít... Tak kluci, POCHCAT LARVU! ... :o))

de_H@rdy

de_H@rdy (hodnocení, recenze)

...videl som...a...nechapal som...to nie je film...to je nejaky kvazi audiovizualna forma, ktora sa nejako dostala na svetlo sveta z uchylneho blazinca, vynesena este uchylnejsim chovancom...

Taškář

Taškář (hodnocení, recenze)

Úplně normální koukatelný film,který jakoby vypadl z oka horrorům z 80tých let.Řekl bych přímo "Nedělní kíno" :-)

Reklama

Reklama