Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Host žije líným poklidným životem. Téměř všichni obyvatelé pracují pro místní společnost, obchodující s čerstvým masem Host Tender Meal. Do města přijíždí nový zvěrolékař, který zjistí, že zvířata na místní farmě byla napadena zvláštním parazitem. To, co začalo jako malý problém pro zvířata, se však brzy mění v katastrofu pro lidstvo. Všichni bojují s časem, přírodou a vědou... (Magic Box)

(více)

Recenze (78)

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

No tak to bylo něco! Marně jsem čekala na strach marně jsem čekala na zděšení či znechucení, nedostavila se ani postava z obalu (pěkně mě tím obalem DVD zmátli, fakt jsem čekala, že se tam něco takové aspoň ukáže a ono nic), takže jsem nucena dát 0 bodov, tak blbý film jsem už dlouho neviděla, směle konkuruje mravencům Marabunta a Demon Hunterovi... Zmutovaná motolice - už to slovo motolice je samo o sobě neděsivé... No, takže tohle zmutované něco, ta jeho larva, co to, prosím, bylo? Jak už tu někdo zmiňoval ten spadlý list ze stromu či kus špinavého hadru, ano, musím se přidat, přesně tak mi to připadlo... Možná už ti mravenci byli děsivější... I ve filmu to kdosi označil jako "přerostlého netopýra" či co... Jediná děsivost tohohle filmu utkvívala v ubohosti scénáře a všeho ostatního, co se tohohle drahokamu týče... Obsazení? Chlapácký William Forsythe, no sakra, jak ten tam mluvil na tom shromáždění, to ale bylo odvážné a pokrokářské, konečně se někdo postavil těm kriminálníkům a řekl jim pravdu pěkně od plic! A co teprv veterinář Vincent Ventresca, takové neviňátko na druhou, "vegetarián v kraji skotu", vypadal, že neumí do pěti napočítat, ale když se POPRVÉ v životě chopil zbraně, to vám bylo něco, co střela, to trefa, jelo to jak na běžícím pásu... I když on byl asi to jediné, co se mi na filmu líbilo... No, slečnu právničku bych s chutí nakopala nejen do zadní části těla, byla mi tak šíleně nesympatická, až to bolí a moje sympatie si nezískala ani přeběhlictvím k "těm hodným"... Ne, že by na mé sympatizaci s ní záleželo... Jinak stupidnost scén byla opravdu vybroušená, to se musí nechat... Možná bych nehodnotila tak zle, třeba to není do odpadu, ale jelikož jsem byla tento týden během čtyř dnů zasažena čtyřmi úchvatnými a silnými filmy (Dvanáct, Mise, Sedm, Rekviem za sen), tohle mi přišlo opravdu jako zlý sen... Takže protože mám výčitky svědomí, zvyšuji na jednu hvězdičku, i když je to opravdu hvězdička s odřenými cípy a přivírám obě oči... Nebo přesněji tisknu víčka křečovitě k sobě... Bohužel se asi můžeme těšit ma Larva č. 2, protože film končí pomalým přibližováním kamery k břichu slečny právničky... Bůhví, co se z toho/ z ní vyklube... Doufám, že se na to páni filmaři vykašlou... ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si obyčejné malé americké městečko. Žijí si zde obyčejní lidé se svými obyčejnými problémy, jedna velká společnost (tentokrát na výrobu geneticky modifikovaného krmiva), vlastněná místním mafiánem (a samozvaným vládcem městečka) a jako každé malé americké městečko tu taky má svoji hrozbu, která se už už chce rozšířit do celé ameriky. V městečku Host je touto hrozbou malý parazit, který standardně přežívá v dobytčích střevech, nicméně po požití onoho krmiva (viz výše) narůstá obřích rozměrů a přestavají mu kravské hovínka stačit - takže baští na co přijde (a jako každá potvora ví, že lidi jsou nejchutnější). Sice vypadá jako semišovej netopýr, ale to hrdinskému veterináři (uff) a uchylnému farmářovi (který si pro jistotu doma pěstuje zásobu zbraní pro menší vojsko) vůbec nevadí, a nakopou hnusnýmu šmejdu zadek (má vůbec netopýr zadek?) ... Čas od času mě přepadne masochistická touha pustit si nějaké drsné béčko (možná spíš zetko, pokud má abeceda vyjadřovat kvalitu filmu) - abych si pak vážil ostatní kinematografie. A jelikož naše vaše televize s nimi moc nešetří, vždycky se něco najde. Tentokrát to byl velkofilm Larva, který mě z těchto choutek opět na chvilku vyléčil. Ale na všem se má prý najít něco pozitivního, tak snad jedině William Forsythe v roli militantního farmáře... ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Tradičný televízny katastrofický film líznutý hororom. Tak sa mi zdá, že tvorcovia zobrali nejaký starý scénar zo sedemdesiatych rokov a nahradili včely, krysy alebo hady (resp. inú háveď) larvami. Inak ten obal je fakt hustý a v tomto prípade slovo "zavádzanie" dostatočne nevystihuje skutočnosť. Inak slabota, ale čo by sme čakali od televízneho filmu, že? ()

svik odpad!

všechny recenze uživatele

No nápad dobrý, no dobrý spíše újde, no újde spíše přežívá mezi brakem. Jak jsem koukal na tento brak tak si tak říkám co to vůbec mělo za smysl vždyť na tom nemohl ani vydělat dko by na takovou pí... šel do kina nebo si pučit . Zájímavé bylo že mistřašně ten film utek prostě to okolo mne prosvištělo a ani jsem nestačil se divit jaká je to blbost. Všehovšudy tam bylo pár scén a konec takže odpad je až moc dal bych tomu HNŮJ. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Hóóódně slabý horor. Největším sklamáním je podoba samotných larv. Kombinace netopýra a můry fakt nikoho nevyděsí. Z celého filmu dýchá naprostá béčkovost a levnost. Levnost lokací, levní špatní a nezajímavý herci, levné a příšerně digitalní larvy. Navíc jako bonus televizní obraz 4:3. Larvu jsem viděl teprve nedávna. Zhruba před 3 měsíci. A co mi z ní utkvělo v paměti? Vůbec nic. Vlastně něco ano zdlouhavé hloupé vesnické tlachání a opravdu špatné scény s larvama. Navíc v celém filmu není skoro žádná krev a když už tak opravdu jen trochu na podlaze. Žádné zajímavé efekty. Opravdu nic pro co by stálo se na Larvu kouknout. Když už podobný druh filmů tak doporučuju Slimáci. Film se stejně béčkovým názvem ukazuje jak by správně měl zvířecí splatter vyadat. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Springfieldu v Missouri. (Terva)

Reklama

Reklama