Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Verulik877

Verulik877 (hodnocení, recenze)

.......STŘIH, STŘIH, STŘIH, STŘIH, STŘIH, STŘIH, STŘIH, STŘIH, STŘIH.....Film je jedna velká ubohost! Jakože horor, opravdu??! Jediné, co je pěkné, tak ta budova, ale film není VŮBEC ničím strašidelný, ani jedna jediná lekačka, prostě nic. S utrpením jsem se pracně dozívala ke konci, abych konstatovala, že opravdu větší průjem prostříhané a ostříhané kejdy jsem ještě neviděla! Tohle točilo snad nějaké 8 leté dítě, nebo nevím.

.....STŘIH, STŘIH, STŘIH, STŘIH, STŘIH, STŘIH, STŘIH, STŘIH...........

 (hodnocení, recenze)

pro ty co mají potřebu smát se tomu že je to podle skutečných událostí JE TO PRAVDA!! Waverly Hills Sanatorium se nachází v Louisville, Kentucky v roce 1928 se na pokoji 502 oběsila Marie Hillenburg po otěhotnění mimo manželství (nebo skočila nebo byla vyhozena z okna) jinak myslim že celkem fajn horor jenom malinkoooo.....nwm prostě divnej xD

ol4s3kk

ol4s3kk (hodnocení, recenze)

Myslím to smrtelně vážně.Absolutně nechápu hodnocení a komentáře. Viděl jsem neuvěřitelný množství hororů a jako jedinej horor, kterej se s timhle může rovnat je Orphan, kterýmu narozdíl od tohohle hodnocení zcela odpovídá. Je pravda, že nejsem režisér tak mi jsou nějaký střihy celkem u p....e, a hodnotím tak pouze pocit a dojem jakej jsem z toho měl.Popravdě mi není jasný, jak může někomu něco jako Saw či Kruh připadat jako horor, mě to přišlo na nejvíc trapný a nudný a každej to považuje za špičku žánru Horor :)

zeďa

zeďa (hodnocení, recenze)

ol4s3kk: Upřímně doufám, že to je jediný horor, který si kdy viděl. Větší sr.čku, totiž aby člověk pohledal a i po velmi dlouhém hledání není zaručen úspěch. Hodí se to snad jen začínajícím režisérům, jako názorná ukázka, co nedělat.

ol4s3kk

ol4s3kk (hodnocení, recenze)

Tak tohle jsem fakt nepochopil to hodnoceni. Pro mě jednoznačně nejlepší horor co jsem kdy viděl.

Resident

Resident (hodnocení, recenze)

hmmm........D-Devon,E-Elizabeth,A-Ashley,T-Tori,H-Heather...........to je DEATH....

1860

1860 (hodnocení, recenze)

Dobrych lekacek tam zase taky nebylo hodne, ale ze by film patril do stovky nejhorsich se mi taky nezda..

xninjax

xninjax (hodnocení, recenze)

mě se to líbilo. Mám ráda filmy u kterých se lekám od začátku až dokonce a tohle mé představy splnilo

1860

1860 (hodnocení, recenze)

film s opravdu dobrou atmosferou ze zacatku, skoda ze jeji potencial nevyuzili, pak i ona atmosfera se straci na pusobivosti diky hluchym mistum, ktere se pocetne hromadili..

hansen

hansen (hodnocení, recenze)

Právem zatracovaný film,stupidit tam bylo až moc.V potaz beru ohromně nechutný scénář,který byl no ............ jasně že s smíchu.

czilla

czilla (hodnocení, recenze)

Tohle jsem fakt nepochopil, to se sem fakt dostane kazda USA sr*cka ? Asi jo, protoze tohle je fakt odpad, odpad, odpad.

 (hodnocení, recenze)

Nj, prostě na většinu lidí je to moc rychlý. Lehce se v tom stane že vám ujde podstná část, protože střihač byl zřejmě nějaký pařan 3D stříleček co myslí, že tak rychle kroutit očima umí všichni. Nic jsem od toho nečekal, jen horror, a horror to byl - o tom žádná.

 (hodnocení, recenze)

ked som videl trailer na tento film, povedal som si ze po dlhej dobe uvidim super horor pri ktorom sa mozno budem aj trocha bat. :) no ale... traileri fakt klamu. tato zlatanina je fakt dementna. dej je ubohy, herci takisto a napatie by ste nenasli ani pod mikroskopom. po 30 minutach som to chcel cele vypnut ale pretrpel som az do finale (ktore je samozrejme uplne o nicom a cely film este viac zhodi).

onlavu

onlavu (hodnocení, recenze)

je to totalni blbost, hrozna kamera/strih.po 3/4 to opravdu musim vypnout, bo ani nechci vedet jak ta blbost skonci. mam sto chuti napsat tvurcum , co to vymysleli za blbost nejvetsi.

Legie

Legie (hodnocení, recenze)

Tak od tohoto filmu jsem z nejakeho duvodu ocekaval, ze budy stat za skouknuti... Bohuzel jsem se spletl :( Nadherne efekty (byt pouzite jiz v mnoha filmech) a zcela nepresvedcivi herci a nepochopitelny dej... Dokoukal jsem jen v ocekavani zda konec bude slabsi nez zacatek. Nebyl...

Reklama

Reklama