Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 7 (1978) (série)


Karafiát (S07E11)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1978, 17 min

Obsahy(1)

Řidič dálkového autobusu má jednou v sobotu, kdy obvykle bývá se svou ženou, večírek s kamarády. Manželce to vadí a chce se pomstít, a tak předstírá, že měla pánskou návštěvu. Dá na stůl sklenky s vínem, do vázy karafiát a rozestele postel. Muž se vrátí z večírku až ráno a když to vše vidí, rozzlobí se. Manželka se přizná, že to byla jen legrace, ale on jí nevěří. Až když malý syn potvrdí, že karafiát kupovali s maminkou, uvěří. Podezření v něm však hlodá stále dál. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh má pro ženy jisté ponaučení. Mstít se nafoukaně manželovi předstíranou nevěrou byla, je a vždy bude blbost. Příběh ryze televizní, avšak v jistém slova smyslu velice příznačný. ()

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rafinovaná ženská lest, která se rázem promění v nevyvratitelné podezření... Podprůměrná manželská historka z období, kdy televizní obrazovka chrlila jeden blábol za druhým. #sbohemdokamen ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak a já jsem připravenej vyrazit." Manželský příběh, natočený podle zadaného tématu "Kdybych to tak mohl vzít zpátky", vyprávějící o tom, že není dobré dráždit hada bosou nohou, na kterém je však zajímavá pouze ukázka z Čapkovy divadelní hry "Loupežník", s Danielou Kolářovou a Jaromírem Hanzlíkem v hlavních rolích, běžící v pozadí na televizní obrazovce a interpretace písničky "Jez", od Ivana Mládka. ()

Reklama

Reklama