Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 11 (1982) (série)


Výlet do Prahy (S11E14)

(epizoda)

Obsahy(1)

To bylo ale překvapení! Dvěma kamarádům (J. Císler a V. Bedrna) dojdou uprostřed orientačního běhu síly, a tak se rozhodnou, že navštíví známého maséra v Praze. Protože ale jeden z nich manželce (L. Kozderková) slíbil rodinný výlet i s dětmi právě do Prahy, musí zalhat, že jede na služební cestu. Netuší však, že jeho žena měla stejný nápad… (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdo to moh tušit, že zrovna dneska bude Krupička v Mexiku !! V takovýmhle počasí !!" - "Tak to je škoda, že nejsme v Mexiku.." ;) Zvlášť když tam jsou už přece všichni !! Typická noskovina, nedůsledná, bez myšlenky.. Cízler puštěný z řetězu sice hláškuje jako o život, ovšem cílí na typického osmdesátkového pivního blba, totiž pána tvorstva.. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ona vlastně už sama zápletka včetně pointy je neskutečně pitomá. Když si to rozebereme: tak dva kamarádi běží orientační běh, ale dojdou jim síly. Nenajdou si jiného maséra, ale musí za tím do Prahy, aby jeden manželce musel lhát. Přitom by děti a rodinu mohl klidně vzít sebou. Jenže nenajdou ani hotel a tak se ubytují ve stanu, což je ta humorná část. Manželka má ale stejný nápad (občas žasnu, co všechno se lidem opravdu může stát) a také cestuje do našeho hlavního města. Ovšem ani ona nenajde ubytování. A konec? Ten je vyloženě s řadou otazníků. Za zmínku stojí ještě úsměvný recepční alias František Ringo Čech. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty bakalářský scénáře byly až na pár výjimek fakt tak blbý, že to nemělo obdoby. Tenhle příběh by se nemohl odehrát snad ani v pohádkové říši fantazie. ()

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bylo ale překvapení! To tedy ano. Blboň & křupoň na tajných záletech v Praze, nejstupidnější podívaná široko daleko. Otřes. Hnus. Vyloučeno. Korunu tomu nasazuje slizský Ringo Čech v roli recepčního. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama