Reklama

Reklama

Recenze (7)

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Must see. Naše paní Libuše Šafránková akční hrdinkou v psychologickém zápase o dvacetikorunu proti nebezpečnému Martinu Štěpánkovi s žiletkou na krku. Za asistence Synkové, Kořínkové, Veškrnové. Epic. Při finálním momentu (Šafránková-Skopal) sranda končí, ale k tomu se schylovalo celou dobu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný nářez. Ono to tak zpočátku nevypadá, ale tohle někdo natočit jako thriller s částkou o něco vyšší... To prozření dívky, která překoná své strachy a sama se postaví zlu, je tady dokonale vykreslené (na ploše 16 minut!) a Libuškou dokonale zahrané - její emoce, výrazy tváře, tomu říkám herectví. Jinak mě ale štve, že chlapi jsou tu všichni (snad až na Hlinomazova číšníka) za neschopné hajzlíky a připosránky. Ale někdy to tak v životě bývá, že si co si ženská nezařídí sama... ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Me obecne vsecko co se toci kolem penez nikdy nenadchne...protoze je to humor prvorepublikových filmů s hvězdami stříbrného plátna, kde jde jen o penize postaveni... Pobavilo herecké obsazeni s babou co je neustále doma, ale informace nepodává :D Až na ten konec, člověk se má televizní inscenací bavit... ()

Reklama

Reklama