Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli akcí nabitého thrilleru o agentovi, který uzavře se supertajnou americkou organizací dohodu, že pro ni zpět získá unesený bombardér Stealth. John Sands (S. Seagal) je speciální agent, který pracuje pro tajnou divizi americké armády. Jeho vlastní zaměstnavatel se ale nyní cítí ohrožen informacemi, které Sands získal v předchozích misích, a tak se rozhodne ho uvěznit a vymazat mu paměť. Johnovi se ze supermoderního vězení sice daří uniknout, ale brzy je znovu lapen. A s dopadením přichází i nabídka, kterou nelze odmítnout. Když se mu podaří vrátit unesený tajný bombardér zpět do amerického vzdušného prostoru, na oplátku získá ztracenou svobodu. Pokud se jeho mise nezdaří, padne Stealth do rukou zabijáckých teroristů, kteří se ho chystají použít jako nosič biologických zbraní! Sandse čeká hodně obtížný úkol. Nejdříve musí proniknout do řad nepřítele a pak svést vysoko v oblacích šílený souboj nejen o svůj holý život! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že jsem byl téměř donucen se podívat na tento film. Předem jsem věděl, že nemá na víc než dvě hvězdičky stejně jako ten plukovník, který chtěl mít třetí hvězdičku na rameni. Steven se moc nezměnil, tento film zapadá do jeho béčkovek velmi snadno. Není tam jediná akce, která by mě nadchla. Jediný náznak nečeho co by mě pobavilo. I ta F-117 převlečená za nějaký tajný letoun XX 7 (nebo něco takového) je starší než mnoho aut brázdících po českých vesnicích. A to nepočítám SR-71 z roku 1968 s kterou Steven přiletí někam do pouště na opuštěné letiště. Chápu proč lidi nejsou vůbec kritičtí. Protože tento film si může pustit a dobře ohodnotit pouze fanda Stevena, kterých zde hlasovala nejspíš většina. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol trošku slabší pišta. Súbojov málo, za veľa nestáli, takmer vždy to bol dablér a nie Pišta. Prestrelky tiež nezaujali Príbeh bol v pohode ako tu nemám problém u takmer každej Seagalovky je v pohode. Taktiež potešila akcia vo vzduchu síce vytvorená z dokumentov a čert ho vie z čoho ale fajn. A pochváliť musím i pekné baby a ich bozkávačku. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Že by další nějaká kravina se Stevenem Seagalem? No, s tímto pocitem jsem šel do tohoto filmu. A nikoliv se tak nestalo, že by to byla kravina jako jeho počiny ve kterých hrál předtím. Docela slušný scénář ve kterým se samozřejmně nějaké ty díry najdou. Akce je natočena celkem dobře. Přestřelky na zemi jsou docela dobré a závěrečný letecký souboj je zvladnutý též docela dobře, i když mohl by být lepší. Na film se Seagalem je to však dostačující! A samotný Seagal? Ale tak jako, už jsem si zvyk, že je to chodíci tlouštík, který má stále v krvi Aikido a rád ho používá, umí zacházet s noži a má rádoby drsný výraz. Jen nechápu jak se mohl při jeho váze a objemu vejít do kokpitu stíhačky. Asi jí nějak zvětšily jinak to přece není možní. Velmi mně pobavila scéna, kdy Seagal běží a v jedné ruce drží AK-47 a střílí. Naprostý nesmysl a takových nesmyslů by se našlo moc. Zvláštní je, jak mně u těchto béčkových až céčkových filmů se Seagalem téměř vždy zaujme hudba a tento film není vyjímka. Sice jsou to většinou vykrádačky z jiných filmů a něco podobného jsem měl možnost někde už slyšet. Nelíbilo se mi prostředí, kde se to natačelo, protože to celkově působilo velmi levně. No, jak jsem řekl, na Seagala docela dobrý film!! ()

Echelon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film je sila. Ale čo sa od toho dalo čakať ? Akčné scény katastrofálne, hlášky boli fakt trápne, nezmyslov ako sa patrí-z lietadlovej lodi vzlietne F/A-18 a F-14 a potom sa z nich zrazu stanú F-16. Keď americké lietadlá vstupujú do zakázaného vzdušného priestoru, a sú "videné" na obrazovke radaru, tak ich radarový obraz je tak veľký, že vypadá ako keby tam prilietali Emmerichove mimozemské lode. Podobných blbostí je tam viacej, nechce sa mi ich všetky menovať. Ani aké také zábery na lietadlá nedokázali uchrániť tento film od odpadu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal pátrá v Afghánistánu po ukradeném super letounu ( základ je neřešit logiku jako kdo by asi jak ukradl letadlo a kde by s nim přistál ). Hloupé béčko ze Stevenova zoufalého období ( posledních dvacet let do dodnes ) , který nnedokázalo zlepšit ani laciný pokus o lesbickou vložku. Jako sběratel filmových bizarních kuriozit jsem se pobavil za jednu hvězdu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčeno od 1.března do 30.dubna 2006 v rumunské Bukurešti. (Stocki)
  • John Sands se měl původně jmenovat Steve Parkin. (Seag)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno