Reklama

Reklama

Stíny minulosti

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli thrilleru, který vám rozpumpuje krev. Bývalý agent CIA musí rozmotat nebezpečnou síť mezinárodní špionáže, aby zachránil svou dceru a zabránil cestě vražedného viru do rukou nepřítele! Když falešní agenti CIA propašují smrtící virus za hranice Spojených států a jako kurýra zneužijí bývalého zpravodajského důstojníka Jacka Fostera (Seagal), nikdo z nich ještě neví, jaký běs rozpoutávají! Jack, aniž by tušil o plánu, do kterého se zapletl, bere svou dceru na dovolenou do Evropy, kde ji však unáší záhadný cizí agent. Aby svou dceru zachránil a dopadnul její únosce, musí se Jack vydat do temného světa mezinárodních špionů, kde na nepřítele narazíte na každém rohu, a kde po vás mohou zničehonic jít i přátelé! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já jsem na to koukal v autě, cestou do rakouských Alp s tím, že se pobavím, ale po cirka 40 minutách se z toho vyklubal děsně debilní příběh, během kterýho jsem měl co dělat, abych ho dojel do konce, protože tohle byla fakt síla. Stíny minulosti sice nejsou nic neobvyklého v roji filmů se Segalem, ale zase na druhou stranu, ta akce není taky zas až tak marná, je špatná, ale film samotný je špatnější, a za to Segal nemůže, nebo spíš může, ale jen za to, že si ten film vybral, možná dobře, že si ho vybral on, kdyby si ho vybral Van Damme, tak bych asi pobrečel :) tak ještě že mu ho přebral. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Ďalšia Seagalovská hrôza natáčaná kdesi v rumunsku. O deji nemá cenu polemizovať( niečo s únosom jeho dcéry, nedával som pozor ), Seagal je ako obvykle znudený, pokyvkáva typicky hlavou a hrá toho údajne naj...neviemčo špecialistu ktorý všetko zmákne bez toho aby mihol brvou alebo čímkoľvek iným. Aj keď v jednej scéne predvádza... no beh to nie je ale v jeho prípade sa aj rýchla chôdza pokladá za ultimátny výkon ( mimo kamery už čakal tým záchranárov s respirátorom a hamburgermi ). Nakoniec potom udrie do záporáka a ten odletí štyri metre. Vzhľadom k tomu že film obsahuje niekoľko pekných záberov s prestrelenými hlavami, tú jednu hviezdičku si tak nejak vyslúžil. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Absolutní hovadina, na kterou jsem narazil při svém bloumání bezesnou nocí. Což o to, v tu chvíli mě film dokázal upoutat do sedačky a zajímalo mě, jestli dobro vyhraje nad zlem a hrdina dostane zpět svou dcerku. Ale jak je u Seagalovek typické, zbraně zde proti „charismatu“ hlavního hrdiny neměly šanci a jeden padouch padal za druhým pod jediným úderem jeho pěsti. Normálně při spatření Seagalova strnulého ksichtu okamžitě přepínám, tady jsem to vydržel a dočkal se i některých líbivých bonusů. Např. parťačky hlavního hrdiny, na kterou se vážně dobře koukalo a užíval jsem si každou její chvilku na obrazovce. Jinak absolutní podprůměr, amatérská debilita tvářící se jako vysokorozpočtový akčňák, ale strádající po stránce logiky a všeho ostatního. Za vrchol považuju scénu, kde vrtulník vybouchl po pár výstřelech z pistole. To už bylo moc! ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Oplatí sa vidieť kvôli "parádnemu" počítačovému výbuchu vrtuľníka po pár strelách z pištole, pre "efektné" vypichnutie očí protivníkovi a pre "chmat" keď dvestokilový (toto ako jediné je najmenej ironické) Steven strčí do protivníka a on preletí pol miestnosti a padne mŕtvy... SHIT hodný vysielacieho prime timu (smutné!) na shitnej tv markíza v shitnom dabingu...grc!!! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dám za ňu všetko. Svoj život a aj váš.“ Zavrite Seagala do miestnosti a vyrobí vám na počkanie MacGyvera. Dva roky pred 96 hodinami si podobnú zápletku struhol aj on (podieľajúc sa i na scenári) v americko-britsko-rumunskej (wtf) koprodukcii. Ešte bez briadky a okuliarov. Výprava je hnusná a kasting jemne povedané nekvalitný. Našťastie je prítomná akcia, ktorá síce nie je bohvieaká, ale je jej veľa a je patrične brutálna, čo je u seagalovky vždy fajn. Imelda Stanuton o rok neskôr prijala ponuku zahrať si „ružovú“ učiteľku v sérii Harry Potter. Iritovala ma linka s parťáčkou v podaní Evy Pope, tak ale jasné, Seagal je samec a treba to svetu dať jasne najavo. S Michaelom Keuschom rok nato spráskal Úder z nebies. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Po bojové scéně v restauraci (koupelna), Jack (Steven Seagal) odhalí jeho domovský stát, který je Michigan, kde žije ve skutečnosti i Steven Seagal. (ČSFD)
  • Když Jack Foster (Steven Seagal) zastřelí dva zkorumpované policisty, jednoho trefí do hlavy a druhého do ramene a způsobí mu průstřel skrz tělo s velkým otvorem na zádech. V dalším záběru má však policista záda nepoškozená. (rublik05)
  • Po tom čo taxikárka vyzve pasažierku, aby sa pripútala tak aj spraví. Lenže v momente kedy sa dievča skrčí pred streľbou už pás nemá. (johnsnow)

Reklama

Reklama