Reklama

Reklama

Stíny minulosti

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli thrilleru, který vám rozpumpuje krev. Bývalý agent CIA musí rozmotat nebezpečnou síť mezinárodní špionáže, aby zachránil svou dceru a zabránil cestě vražedného viru do rukou nepřítele! Když falešní agenti CIA propašují smrtící virus za hranice Spojených států a jako kurýra zneužijí bývalého zpravodajského důstojníka Jacka Fostera (Seagal), nikdo z nich ještě neví, jaký běs rozpoutávají! Jack, aniž by tušil o plánu, do kterého se zapletl, bere svou dceru na dovolenou do Evropy, kde ji však unáší záhadný cizí agent. Aby svou dceru zachránil a dopadnul její únosce, musí se Jack vydat do temného světa mezinárodních špionů, kde na nepřítele narazíte na každém rohu, a kde po vás mohou zničehonic jít i přátelé! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Klasický standart Seagalovy filmografie posledních patnácti let - tedy naprostá béčková katastrofa o ničem, neobsahující prakticky žádný scénář, který by měl hlavu a patu. Triky jsou ztvárněny tak amatérsky, až to budí úsměvy - především úvodní honička v bukurešťských ulicích, kdy po vzoru filmů ze šedesátých let a starších, sedí herci staticky za volantem a do oken vozidla je nesourodě implantován obraz okolí nebo výbuch vrtulníku, ve mně málem vyvolal výbuch smíchu. Z filmu prostě srší lacinost ze všech stran, a to jak tvůrčí, tak technická. V neposlední řadě postaršímu, obtloustlému Seagalovi už nelze jeho mrštnost a neohroženost příliš věřit. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Keby som nevidel úvodných päť a posledné tri minútky (prečo si nemohli odpustiť ten dementne vyzerajúci, trápny trik, keď po údere záporák letí na celú halu?!), žasol by som. Stevenovi ale konečne dopriali pár poriadnych man-to-man záležitostí a už som prestával veriť, že niečo podobné ešte niekedy predvedie. Navyše po piatich (!) rokoch som si počas celého filmu nepomyslel, aké má sadlo. To preto, lebo konečne vyzerá k svetu. Naozaj ma tento film milo prekvapil. Ako jasné Béčko. O tom niet pochýb. No konečne pozerateľné! 60%. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Já držím slovo !!" Štefan v kabátku slovo dodržel a znovu se vrátil, aby všem nakopal držky, stejně jako Keusch.. Bláznivý fotograf a mistr naprosté narativní nepřehlednosti (pseudo)režisér Michael Keusch totiž divákovi předhodil svůj další saegalbizár, na jehož konci nebudete zaručeně schopni říct, o čem že to vůbec bylo.. Stíny minulosti by mohly alespoň vzdáleně asociovat 96 hodin, ale to bych musel mít přinejmenším trojku v krvi..;) Svým zvráceným způsobem nesmírně zábavná béčková "rumunská" diletantština s dokonale směšnými bojovými pasážemi.. A nakonec i Geoffrey Hall s těmi kameramanskými nonsensy a úlety jednomu zamotá hlavu.. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z trojice Seagalových filmů režírovaných Michaelem Keuschem. Film má klasický seagalovský příběh, který je celkem slušně zpracovaný. Je tu pár dobrých bitek a jak už zmínil sniper18, líbila se mi scéna kde si Seagal vyrobí několik zbraní a zlikviduje asi 4 nepřátele. I přesto je to jeden z nejhorších Stevenových filmů. Objektivní kvalita filmu 50%. Mně se to líbilo tak na čtyři hvězdy, ale nechám pět, protože chci alespoň částečně zlepšit hodnocení. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Chvilku to vypadalo na Steveho návrat v celkem slušné formě. Stevemu to totiž v akčních sekvencích mlátilo jako za mlada (dubléra pro akční scény nechal totiž doma) a vůbec se neměl za co stydět. Propracovaná choreografie a velmi pěkně natočené, střihem nezkažené akční momenty. Se Stevem dorazila ale i bohužel "zabijácká" stopáž, šíleně "šitojzní" příběh a naprosto amatérský scénář, který "sejmul" Steveho výkon (na) tři, právem zasloužené, hvězdy! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Po bojové scéně v restauraci (koupelna), Jack (Steven Seagal) odhalí jeho domovský stát, který je Michigan, kde žije ve skutečnosti i Steven Seagal. (ČSFD)
  • Po tom čo taxikárka vyzve pasažierku, aby sa pripútala tak aj spraví. Lenže v momente kedy sa dievča skrčí pred streľbou už pás nemá. (johnsnow)
  • Když Jack Foster (Steven Seagal) zastřelí dva zkorumpované policisty, jednoho trefí do hlavy a druhého do ramene a způsobí mu průstřel skrz tělo s velkým otvorem na zádech. V dalším záběru má však policista záda nepoškozená. (rublik05)

Reklama

Reklama