Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (179)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Táto komédia je skrátka "all american". Jediné pozitívum okrem tých pár naozaj vtipných momentov je typológia postáv, pričom niektoré kreatúry fakt stoja za pozornosť...Tým nemyslím troch hlavných nesympatických predstaviteľov, kde najmä Jessica Simpson je taká dobrá herečka asi ako ja som expert v aplikovanej matematike..Ale je mi jasné, že nie hereckým umením zaujala na castingu :) ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Danea Cooka mám rád hlavně jako stand-up komika, jeho Vicious Circle je výborná zábava. V Rande měsíce se ale snaží být za napraveného romantika a to mu moc nejde. Jessica Simpson mu to moc neusnadňuje, protože (jak je jejím zvykem) je jen pěkná a nehraje. Přidejte si i tomu slabý příběh a máte 30 % jako když vyšije. ()

Reklama

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

taková jemňoučká "komedie", která se snaží nikoho neurazit a zlehka šlape okolo vás po špičkách. Asi jsem už příliš zmlsanej z těch politicky nekorektních šíleností typu "policajt ze sámošky" a "zevlovat a prudit" aby mi to připadalo jakkoliv zábavný. Nemluví se tu téměř sprostě, tvůrci se zmůžou maximálně na vtipy o prdění...není on to spíš rodinný film? ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Docela nezáživný film z prostředí hypermarketu, který je na komedii málo vtipný a na romanci zase málo romantický. Celou stopáž se tak nějak plácá v podprůměrných vodách obou žánrů až se dostane k předvídatelnému konci. Prostředí hypermarketu je tradičně plné více či méně divných týpků, zkrachovalých existencí, přistěhovalců, atd., kteří tvoří jakési vnitropodnikové kasty, které se vzájemně nesnáší a dělají si naschvály. Mezi tím vším poletuje Jessica Simpson, o kterou svedou lítý boj na pokladnách flákač Zack a snaživka Vince. ()

marshall 

všechny recenze uživatele

Tak na mě zapůsobila tahle komedie jako dost špatný vtip. Kolikrát jsem se zařekl, že se podobných kousků vystříhám, abych nemusel zpytovat svědomí, že jsem doslova promrhal čas, ale pokaždé znovu a znovu sednu propracovaným trailerům a všemožným reklamám na lep. Nadmíru špatné a nicneříkající herecké výkony, Jessica Simpson je vážně mizerná herečka, banda trapných a nesmyslných scének, obskurní dialogy, zkrátka tady všem aktérům pšenka nepokvete. Rozhodně bych zařadil tento filmový počin k podprůměru... P.S. Proč se film, který se v originále jmenuje Employee of the month, těší v Česku jménu Rande měsíce??? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Dax Shepard (Vince) sa musel prefarbiť na blond, pretože sa príliš podobal na Dana Cooka (Zack). (misterz)
  • Dax Shepard (Vince) tvrdí, že vlastní vzácnu Hondu 1981, ale v skutočnosti išlo o Hondu Civic 1300 FE [SL] z roku 1982. (Raccoon.city)
  • Obchod, v ktorom je film natočený, je Costco v Albuquerque v Novom Mexiku. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama