Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skylar Eckerman (Shaun Sipos) jako skvělý zadák školního fotbalového týmu má, na co si vzpomene. Pro místní je hvězda a náležitě toho využívá. Ale stačí jeden chybný krůček, zranění kolena, a je všechno pryč. Walter Pearce (Ray Liotta) tak slavný není. Se svou ženou Deborah (Glenne Headly) a dcerami bydlí hned vedle Skylara, ale oba se v lásce příliš nemají. Walter je spořádaný člověk, který žije jen pro svou rodinu. I on však šlápl vedle a kvůli nevěře je rázem bez domova. Střechu nad hlavou mu překvapivě nabízí Skylar a spolu s ní i dost neobvyklé rady, jak získat ženu pět. Ale Deborah nedá druhou šanci snadno. (caisy)

(více)

Recenze (24)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Poslkedny film Bruca mcCullocha - jak tak pozeram odvtedy uz nic nenatocil. Kolega T2 tu tiez nedal komentar, ale predpokladam prepadak. Kazdopadne scenar tuctovy, takych sa pisu tony, dialogy nudne a v strede len vatovo plane plky ...... jedna projekcia staci, viac sa nevracat, je to len typicky hollywoodsky komercny mainstream, bez pridanej hodnoty : 10 % ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Nudná neromantická komedie o nevěře. Všichni ostatní zahýbají též a pak zatloukají a nemusí trpět jako hlavní hrdina, z kterého udělala jeho rodina těžkého zločince a prasáka, že si dovolil smočit tam, kde to šlo, když to ženuška sama už zapomněla. Kdyby se ženské pořádně mužíčkům věnovaly, tak se pak nemusí strachovat z nevěry. A taky by se měly potvory naučit přiznat svůj podíl viny a netýrat skvělého pana Liottu, jako by si to chudák zasloužil. Brooke Nevin byla rozkošná a to je tak asi všechno. ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Radoby komedie s tendencemi tak trochu poucit dnesni spolecnost o jejich chybach, ukazat teenagerum, ze trocha snahy se v dnesni dobe vyplaci, a ze ne vse muze koncit katastrofou. Parkrat se zasmejete, ale jinak dejem celkem nucene proplouvate spolu s hlavnimi hrdiny. A diky Rayi Liottovi v hlavni roli neni tento film nastesti uplnym odpadem (protoze scenarem na to celkem ma). Pokud se vam nedostane nahodou do rukou, nevyhledavejte ho, o nic neprijdete. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Komu by nebylo líto psího pohledu vykopnutého zhrzeného manžela v podání Raye Liotty, který měl vlastně ve slabé chvilce osvětlení důvodu, pravdu. Co víc je lidštější než nebezpečný pocit jistoty a tím rizikovější šance udělat kopanec a tak si uvědomit, co vlastně chci a že to samozřejmé, jisté, domácí, není tak špatné a vlastně je nejlepší. Když usmíření je tak sladké...Neokoukaní herci, sympatický Shaun i ty tři bloncky a příběh sice s jasným koncem, ale přesto ke koukání. Ony důležité a rozhodně těžké věty - "Chci, aby ses vrátil. Potřebujeme tě doma" - se vždycky krásně poslouchají. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejde tak o klišoidní scénář, jako o skutečnost, že tenhle film je prostě na nedělní odpoledne jako dělenaj. Já zapnul televizi, začal si připravovat letáky na roznášku a do toho koukal na tenhle film, který mě v ničem urazit nedokázal, ale prostě to byl starý dobrý průměr. Přitom Ray Liotta má na to, aby hrál ve velkých, výpravných filmech a on si tu svojí kariéru rozstřelí v takových průměrných somarinách. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama