Reklama

Reklama

Zamoření

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Deset let ležely všechny děti světa v bezvědomí, zasaženy záhadnou nákazou. Nyní se konečně probudily, aby naplnily společné poslání: úplné vyhlazení generace dospělých. Děti podobné zombie nemilosrdně vraždí všechny lidi, kterým je přes dvacet, a nešetří nikoho, včetně rodičů. A těch několik dospělých, kterým se zatím daří přežívat, si na útěku stále kladou otázku: kdo – nebo co – je za tímto ZAMOŘENÍM? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Plusy: zajímavá zápletka a příběh; dobrá hudba, Ivana Milicevic. Mínusy: naprosté nevyužití zápletky a příběhu, sterilní televizní zpracování bez drsnějších scén. Z trojice podobných snímků o vraždících dětech (spolu s tímto ještě Toxické děti a Carpiho – Městečko prokletých) jsou v Zamoření ty děti co se týče provedení, charakteru a chování jasně nejslabší. Je nepochopitelné, že potenciál příběhu byl tak slabě využit, i přesto, že má ve filmu prsty Clive Barker. ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Až neskutečně nudný horor bez špetky atmosféry či nějaké její gradace. Větší čeládku necharakterních a necharizmatických herců jsem už dlouho neviděl ...a s dialogy je to místy na hranici únosnosti (kdyby byly alespoň zábavné, když už musí být takhle špatné). Příběh, byť možná originální, ale servírovaný po lopatě a v béčkovém stylu působí jako žalostný výkřik do tmy, který se z hlavy vykouří tak rychle, že ani nebudete vědět jak ! Ale abych tady jenom neplival, dočkáme se trochu té krve, " milovníci " prostřelených hlav si příjdou na své a náznak nějakého toho tajemna je tady taky. Tohle už bych napodruhé pravděpodobně nezvládl !!! ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Je až komické, jak se tenhle horor snaží být originální, atmosférický a po všech směrech zajímavý... a vůbec se mu to nedaří. Film na mě působil jako kdyby tvůrci sami nevěděli, co si s ním chtějí počít, a tak ho nechají tak nějak neřízeně plynout. Jako zombíkárna to nefunguje a jako cokoliv jiného taky moc ne. Pár momentů není špatných a na znuděné zívání to taky tak úplně není, ale přesto to působí tak zmateně a rozpačitě, že jsem hodně váhala i nad těmi 2*. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Dósn vole běhá ve vydlákově vole,kde parta puberťáků vole killuje dospělý vole,protože prej vole se k dětem chováme blbě vole,tak vyšší moc zasáhla vole,z dětí udělala killing machines vole a scénárista vole napsal hercům tak debilní dialogy vole,že si na policejní stanici plný bouchaček vole,nevemou ani jeden gun vole,když tam pro ně přišli vole a ještě k tomu tam dva ze čtyř chcíply vole! :-D Debilní sráčovina,která je filmařsky na piču,od herců,přes scénář,kameru až po kluka,co jim všem dělal kafe... :-) 0%. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Zďaleka, skutočne zďaleka to nie je tak strašné ako je to tu týmto hodnotením proklamované. Hodnotenie na IMDB (43%) je asi oveľa vystihujúcejšie. Áno, je to sice tupá hororová vyvražďovačka prakticky bez akejsi príbehovej roviny kombinujúca populárne a už neraz osvedčené prvky z iných diel, ale parametre hororového béčka to rozhodne má. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Některé dějové aspekty a myšlenky jsou převzaty z románu "The Grapes of Wrath" Johna Steinbecka. (Terva)

Reklama

Reklama