Reklama

Reklama

Zamoření

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Deset let ležely všechny děti světa v bezvědomí, zasaženy záhadnou nákazou. Nyní se konečně probudily, aby naplnily společné poslání: úplné vyhlazení generace dospělých. Děti podobné zombie nemilosrdně vraždí všechny lidi, kterým je přes dvacet, a nešetří nikoho, včetně rodičů. A těch několik dospělých, kterým se zatím daří přežívat, si na útěku stále kladou otázku: kdo – nebo co – je za tímto ZAMOŘENÍM? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální horor. Všechny děti na světě upadnou do jakéhosi kómatu ve stejnou dobu. Je třeba podotknout, že neupadli do kómatu všechny děti , ale jen od 8 let níž i pozdější narození. Za celou tu dobu to jest 10 let ty děti jen leží a nejeví žádné známky vědomí jediné co je ukazuje jako živé, je 2x denně v 10 hod několika minutové škubání a házení sebou. Pak se najednou všichni probudí a začnou vraždit a chovat se jako zombie. Do té doby by to vše bylo v pohodě. Jenže berou vždy náký vlastnosti od svých obětí přiloží jim ruce na obličej. Dospělý se snaží nákým způsobem chránit, ale moc se jim to nedaří. Jenže se za celý film nedozvíme proč se to stalo a ani se to nijak nezpravilo, jen že děti už nevraždili, aspoň ne tam kde se odehrával děj. Ale svět byl stejně totálně rozvrácen. Nápad vynikající, ale pak jim nák nešlo z toho dobře vyklouznout a nabídnout smysluplný konec a pointu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Zamorenie" je horror, ktorý by chcel byť dramatický, originálny a zaujímavý. Ani jedno z toho sa mu však vôbec nedarí. Scenár je hlúpou kombináciou "Mestečka prekliatych" so sci-fi zombie verziou "Kukuričných detí". Herecké výkony veľmi slabé, nízky rozpočet, hlúpe dialógy... Tento režisérsky debut Hala Masonberga nedopadol dobre. Ak bude ďalej točiť podobné horrorové nepodarky, môže si potriasť rukou s Uwe Bollom. * ()

Reklama

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Zďaleka, skutočne zďaleka to nie je tak strašné ako je to tu týmto hodnotením proklamované. Hodnotenie na IMDB (43%) je asi oveľa vystihujúcejšie. Áno, je to sice tupá hororová vyvražďovačka prakticky bez akejsi príbehovej roviny kombinujúca populárne a už neraz osvedčené prvky z iných diel, ale parametre hororového béčka to rozhodne má. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co se týká děje, tak ten mě celkem mile překvapil. Teda hlavně prostředek filmu. Zombie byly celkem pěkně zpracované a stupňující vychytralost a postupné ovládání zbraní bylo příjemným zpestřením. Jenže je tu i několik (ale). Za celý film jsme se moc nedozvěděli o původu epidemie a tvůrci se to chtěli pokusit vysvětlit pár zmínkami o mimozemšťanech, ale to jsem jim moc nežral. I to zpestření o inteligenci a rychlém učení zombie je trochu divné, protože jak známe z jiných filmů (teda až na pár vyjímek) jde o tupé tvory, kteří zabíjí všechny, kdo se jim dostanou pod ruku. Konec filmu jsem jaksi nepochopil a asi nebudu jediný. Při závěrečných titulkách jsem jen nevěřícně hleděl na to, jak to skončilo a ptal se sám sebe, jestli jsem něco nepřehlédl. Takže mi zůstává v hlavě pár otazníků.Co se týká hereckých výkonů zůstávám taky při zemi. Sice se zde objevilo pár známých herců, ale jejich herecké umění zde moc nerozvinuli. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a nedopadlo to tak špatně, jak hodnocení napovídá. Dialogy občas lezly krkem a chyby ve scénáři se také najdou. Příběh originální také není, ale děj byl od začátku slušný. Jde o průměrnou hororovou tvorbu, která nepřekvapí. Jedna scéna mi vrtala hlavou maximálně. Jde o scénu, kde hlavní hrdinové jdou na policejní stanici pro zbraně a je jich tam opravdu dost. Nakonec odcházejí v polovičním počtu bez zbraní pryč. Jaký to tedy mělo smysl? Závěr měl docela logiku a nebyl z nejhorších. Plague má své klady a bohužel i zápory, takže jako jednohubka stravitelné... 5/10 = 50% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Některé dějové aspekty a myšlenky jsou převzaty z románu "The Grapes of Wrath" Johna Steinbecka. (Terva)

Reklama

Reklama