Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je typický americký středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico. Všichni si přísahají, že do konce léta přijdou o panictví. K tomu jim mají pomoci triky, které se naučí od drsné lesby Muffler, o které kolují sexuální legendy. Tato komedie si utahuje nejen z „heterosexuálních“ filmů typu Prci, prci, prcičky, ale i z gay klasik jako jsou Klub zlomených srdcí nebo Queer as Folk. Zároveň film zůstává natolik citlivý, aby pod povrchním tlacháním o sexu objevil příběh o přátelství a ztrátě dětské nevinnosti. (ČSFD)

(více)

Recenze (93)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Suzi: - "Vypadá jako Marlboro Man." Buffi: - "Kurva frajer GILWAD, holka." Suzi: - "Co je GILWAD, Buffi?" Buffi: - "G.I.L.W.A.D.: Děda, kterého by jsem nechala, aby mě napájel vínem a hostil, platil za větší implantáty a šukal do nich, dokud by v nich nebylo semeno." Tiki: - "Ale to je příliš mnoho písmen, Buffi. To nedává smysl." Buffi: - "Sem roztleskávačka, Tiki, ne kalkulačka." & Beau: - "Jsem Beau." Jarod: - "Nazdar. Jarod." Beau: - "Nadhazuješ nebo chytáš?" Jarod: - "Nadhazuju. A co ty?" Beau: - "Nadhazovač v ulicích, zadák v peřinách." Jarod: - "Jaká je šance, že bychom si někdy něco zahráli?" Beau: - "Jaká je šance, že odpálíš tenhle míček až za plot?" & pan Puckov: - "Rodzilla miluje belgickou čokoládu..." ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ano, existuje gay reakce na kultovní sérii Prci, prci, prcičky. Ano, zhlédnul jsem jí. Ano, ačkoliv vesničan jako kombajn, nemám s touto komunitou sebemenší problém. A ano, tady jsem je začínal pomalu nenávidět. Laciné, hloupé, zesměšňující, trapné. Špatně napsané, špatně zahrané, špatně natočené….špatně mi z toho bylo. Doposavad jsem žil v milné představě, že není mnoho horšího ve světě filmovém, než tristní studentská komedie…..no a je, tristní studentská homo komedie. ()

Reklama

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Predvídateľne hlúpa paródia žánrz, ale akosi zábavnejšia, ako iné z tohto žánru. Najsrandovnejší je puntičkársky skopírovaná večierková scéna z filmu "Carrie", pri ktorej si prajeme, aby bol celý film tak chytrý. V malých úlohách sa objavuje veľa kultových celebrít, napr. Graham Norton, LYpsinka a Richard Hatch zo "Survivorov", ktorý ukáže viac, než by sme chceli. Film sa dočkal pokračovania, ktoré išlo rovno na DVD. ()

WorteeFlex 

všechny recenze uživatele

Poněkud velmi nepovedený pokus o to udělat jakési "gay American pie". Vše v tomto filmu je afektované, špatný výběr herců (až na výjimky) to potvrzuje. Pokud se tvůrci snažili dodat do tohoto snímku kamkoliv nějakou formu oduševnělosti, tak jsem ji zcela přehlédla. Je to pouze komedie bez vyššího účinku, ale ano, i takové občas potřebujeme. Je to totální mrhání časem, ale pokud si potřebujeme třeba odpočinout, nebo se odreagovat, je to dobrá "ptákovina" (a to doslova). ()

Scio odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně není teplá parodie na prcičky ale něco jako neuvěřitelně odfláknutý pokus o to! Celý film je hodně nudný a místy až neuvěřitelně nechutný! Pro nás heterosexuály je rozhodně nestravitelný a troufám si tvrdit, že i většina homosexuálů z něj nebude skákat radostí. Je to film určený pro pro lidi typu Jacka ze seriálu Will a Grace. Jediné, co na tomhle díle bylo zajímavé byla architektura budov, kde hlavní "hrdinové" bydlely. Což je u komedie velmi smutné. Můj jasný verdikt je odpad... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama