Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je typický americký středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico. Všichni si přísahají, že do konce léta přijdou o panictví. K tomu jim mají pomoci triky, které se naučí od drsné lesby Muffler, o které kolují sexuální legendy. Tato komedie si utahuje nejen z „heterosexuálních“ filmů typu Prci, prci, prcičky, ale i z gay klasik jako jsou Klub zlomených srdcí nebo Queer as Folk. Zároveň film zůstává natolik citlivý, aby pod povrchním tlacháním o sexu objevil příběh o přátelství a ztrátě dětské nevinnosti. (ČSFD)

(více)

Recenze (93)

mardun 

všechny recenze uživatele

Vyborna komedie. jako je pro heteraky skvela komedie Prci, prci.... tak pro 4%mensinu je tato komedie take skvela . A Verte mi ze je :) Uz dlouho jsem se tak nezasmal . Nekomu se muze tato komedie zdat oplzla atd. ale pokud nejsi tim spravnym divakem tak se ti tato komedie nebude libit a nemuzes ji hodnotit. , inu film pro jiny druh obecenstva. :-) Diky za nej . ()

RyuzakiSE 

všechny recenze uživatele

Tento film mi doporučila kamarádka po tom, co jsem se zeptala, jestli nezná nějakou dobrou komedii, doporučila mi tuhle. Už od názvu jsem věděla, že to bude něco s gay tématikou. Mám ráda yaoi, tak jsem si řekla, že si ji pustím. Očekávala jsem, že film bude lepší než mé očekávání... bohužel nebyl. Herci se k postavám nehodili, jejich výkon nestál za nic, nemělo to moc extra příběh, konec byl hned na začátku odhadnutelný. Celkově se mi film zdál jako přiteplená nepovedená parodie na Prci prci prcičky. No, je zkrátka vidět, že se film natáčel jen 16 dní. Myslím, že tento film spíše gaye ponižuje. Každopádně pár plusů by se našlo. Například to, že jsem se v nějakých částech docela i pobavila, ale jen v některých. Dávám tedy jednu hvězdu, je to škoda, ale víc hvězdiček si podle mne tento film nezaslouží. ()

Reklama

Soweek odpad!

všechny recenze uživatele

Teprv podruhé na csfd dávám odpad, ale myslím že oprávněně. Příběh: parta 4 kluků se vsadí že do konce léta přijdou o panictví...ovšem s jiným klukem. Že vám tento příběh něco říká? Ano jedná se o Homo American pie,kromě Stifflera je zde Muffler,nechybí hrátky s teplým koláčem, ujetý tatík nachytávající syna v pokoji s mrkví v zadku, pokus o sex za přítomnosti webkamery pro čumili,sex s Mufflerovo dědečkem na kulečníkovém stole na poslední party,prostě je zde vše co v American pie,za opravdu velké účasti nahých prdelí a ztopořených klacků. Nemluvě o tom že "herecké" postelové výkony vypadají více než reálně. Jestli ste se čtením došli až sem a pořád si myslíte že to může být dobré,protože jste fanoušky teenage komedií, nedoufejte ani v to. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

To, že to nemá žádnej extra příběh, se dá očekávat, to, že nakonec celá čtveřice přijde o panictví během posledních deseti minut, všichni kamarádi svorně v jeden den (nebo spíš jednu noc) asi taky nepřekvapí. Problém je, že celej příběh je tady lacinější než u nějakýho porna, herecký výkony stojí celkem za h****. Tu jednu hvězdičku dávám proto, že je to první film, ve kterým je víc nahejch chlapů než ženskejch. Konečně něco i pro ženy a čtyřprocentní muže... ()

Honzeechec 

všechny recenze uživatele

Extrémně debilní a vulgární podívaná. Ani ne tak parodie na Prcičky, jako spíš dotáhnutí celýho konceptu až za unosnou mezi. Když už se někdo směje tomu, když se souloží s jablkovym koláčem, proč by se nesmál když u toho má navíc do zadku strčenýho křečka? Fisting, anální kolíky, sraní na sklo, zvracení, incest, zoofilie - je tu všechno a navíc s hláškama typu: "Nemůžu uvěřit že jsem ho málem vykouřil svýhmu tátovi". Rudej hadr na všechny intelektuály a geniální záležitost na víkendový kocoviny. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama