Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Netradiční drama vypráví o jednom němém nájemném vrahovi (Ha-kyun Shin), kterému není nic svaté. Být vrahem je jeho parketa a je v tom hodně dobrý. Vraždění lidí si přímo užívá. Jednoho dne se v baru potkává se sympatickou dívkou a náhle se jeho styl života mění. (Kamca_)

Recenze (66)

dude1 

všechny recenze uživatele

"Jediná spravodlivá vec v živote je, že zomrie každý." Nemý nájomný vrah so skvelými hláškami odohrávajúcimi sa v jeho mysli sa snaží našetriť na operáciu,aby mohol hovoriť. Chce byť toreador, ale v Kórei sa býčie zápasy neorganizujú a tak si svoje umenie s nožmi cvičí na ľudských terčoch. Zábavný film okorenený pamätnými výrokmi hlavného hrdinu s nutnou dávkou drámy,ako to kórejci zvyknú robiť. Mňam. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Pár silných scén se najde (např. závěr), ale celkem je No Mercy for the Rude nuda. Atmosféra ne nepodobná (dnes už klasice) Guns and Talks mi prostě nesedí. Dobře napsaný ústřední charakter se utápí v množství nic neříkajících scén až moc často. Hodně zajímavé jsou detaily, kdy do naprosto vážného příběhu někomu něco vypadne nesmyslně z rukou, či zakopne (úmyslně!). Zajímalo by mě na co mysleli scénárista a režisér při jejich zakomponování. Hudba a kamera samozřejmě - jak jsme v Koreji zvyklí - v pořádku. 65 % ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

V koreji maj nějak v oblibě ty nájemný zabijáky, ale vůbec to neni na škodu, opět se jedná o výbornej film se zajímavou a netradiční hlavní postavou a promyšleným přiběhem, kterej, jak je na Koreu zvykem, skvěle pracuje i s flashbacky. Druhý skouknutí znamená o hvězdičku víc, fakt skvělej příběh i charaktery a nevšední filmovej zážitek, takových kvalitních thrillerů moc neni ()

Renton 

všechny recenze uživatele

MFF KV .. Scénář: Cheol-hie Park .. Už jsem myslel, že korejskému filmu došel dech - jenže tento excelentně zábavný, stylově drsný a srdceryvný snímek vyvedl z krátkodobého omylu. Tamní tvůrci (někteří) zkrátka pořád umí. Je to obvyklý mix několika žánrů, které ovšem do sebe krásně zapadají a navzájem se zvýrazňují. Samotný Ha-kyun Shin a jeho trefné monology nemají chybu a působí brilantně, jako nějaké speciální koření. Po dlouhé době 100%. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film. Nemůžu sice říct, že by to bylo přesně moje kafe, ale jistou sílu to mělo. Jde prostě o jiné vyjádření lásky. Občas jsem se musela smát, protože hlavně ze začátku tu bylo několik nenásilně vtipných momentů a výborné byly taky myšlenky hlavního hrdiny. Ha Kyun Shin je pro podobné role asi stvořený, ale už bych ho taky ráda viděla v něčem normálnějším. 3*, ale průměr to není. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama