Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor pánové, držte si poklopce, Ji-young přichází! Sladký úsměv, božská postava, sexy šatičky, postoj a chůze modelky. Není divu, že tahle suplentka působí v chlapecké škole značný rozruch. Blíží se školní představení a Ji-young dostává úkol - musí se zapojit do jeho přípravy spolu s třemi žáky - svůdcem Tae-yo, nesmělým Jae-seongem, který vypadá jako 40tiletý pán s nadměrně vyvinutým mužstvím a se střeleným Myong-subem. Na to, aby bylo představení podle všech pravidel morálky, dohlíží kázeňský dozorce, který však nakonec, stejně jako všichni ostatní, podléhá kouzlu krásné učitelky... (Natascha)

(více)

Recenze (21)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jak zde kolegové velice barvitě popsali, jde o jednu z komedií s obscénně laděným humorem; naneštěstí s nimi nesdílím takto orgasmický popis celého díla. Nebylo to nejhorší, a to i když přičtete že tímto stylem komedií až pohrdám, ale... No nevím. Něco tomu chybělo. Nejspíš víc opravdu vtipných scén nebo větší smysl v ději, každopádně výsledek je ve filmovém průměru a korejském podprůměru. Nu a přidávám hvězdičku, protože párkrát jsem se naopak zasmál. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Téměř neustále (snad jen úplný začátek byl výjimka) trapná komedie. Jedinou předností je Kim Sa-rang v hlavní ženské roli. Ne, že by bylo kdovíjaká herečka, ale její herecký výkon roste úměrně s přílehavostí jejich šatů. Většinou ji stačí jen hezky vypadat a usmívat se. Aby taky ne, když jde o korejskou Miss z roku 2000. Bohužel všechno okolo ní je naprosto šílené. Některé scény se řadí k tomu nejhoršímu, co jsem kdy v korejském filmu viděl a jako celek jde asi o ten vůbec nejhorší. Vtipy jsou absolutně nefunkční, uhozené, prvoplánové a šílené. Nepopírám, že jsem se i párkrát zasmál, ale v podstatě se za to stydím. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

První půlhodina plynula opravdu svižně a poměr dobrých ku trapným vtípkům byl na žánr teenagerovské komedie opravdu slušný. Pak ovšem jako by film změnil scénáristu i režiséra a začalo utrpení s neustále se opakujícími trapnými výstupy, u kterých jsem zíval nudou. Závěrečných třicet minut už opravdu bolelo. P.S. Ta úča je fakt kus, ale přidávat kvůli tomu hvězdičky nehodlám. To by u mě každý film se Scarlett Johansson musel mít pět hvězdiček předplacených. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna sa o klasicku prizemnu teenagersku komediu. 50% vtipov je trapnych, otravnych az neznesitelnych. Ale zvysnych 50% je natolko absurdnych az su neskutocne vtipne. Mna najviac bavila postava prisneho dozorcu a streleneho Myong-suba. Vysledkom je film u ktoreho som nemalo trapnych scen pretocil, ale zase vdaka viacero vtipnym scenam nelutujem, ze som ho videl. 5/10. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia teenegerská kómedia typu Prci, Prci, Prcičky made in Korea. Tentokrát sa mi to ale páčilo viac ako zúfalo nevtipné Wet Dreams, Sex is Zero a pod. Učiteľka v hlavnej úlohe je dostatočne sexy (áno aj toto sa u kómedie tohto typu počíta). Prvá polhodinka mi prišla dosť nudná a zbytočne rozťahaná, no potom sa to rozhýbalo, pribodol celkom svižný humor, ale aj tak sa to nestačilo vymaniť z priemeru. Celkovo teda 3* ,ale tej zabitej cca. 1 hodinky aj 3/4 neľutujem. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama