Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní převyprávění příběhu Romea a Julie zasazené do prostředí Bronxu. Cappamezzovi, majitelé menší hospůdky, jsou ve věčných sporech s bohatými Malacicisovými, majiteli luxusní italské restaurace. Všechno se ještě zhorší, když se syn Cappamezzových zamiluje do dcery Malacicisových. (Terva)

Recenze (5)

Terva 

všechny recenze uživatele

Láska je všude kolem... dokud jí rodiče neobjeví..... Scénář : Joseph Bologna, Renée Taylor, Gabriel Bologna a Erik Shapiro. Kamera : Alan Jones. Hudba : Jeff Beal. ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Romeo a Julie v novodobé verzi. Zde musím použít metaforu, že tento film je jako mléko v šálku espressa. Mléko zásadně nepřidávám, ale přežiju to.  A teď víc vážně. Ani nevím jak jsem se tady ocitla, ale asi se sem nevrátím. ()

Reklama

sir-dave odpad!

všechny recenze uživatele

Restauraterští Taliáni se tady hádají a mladí jim na to kašlou. Pokud tomu nedám odpad, budu křivdit jiným filmům. Angelina je ale kus. Scéna v divadle mě ale upřímně pobavila. "Jeho úd teď vypadá ještě větší. Oh bože, je tvrdý". "Zhnusilo mě jak si políbila toho kluka. To byla hotová pornografie." A překládat City Island jako městský ostrov, omg. Ještě, že se to neodehrávalo o kousek dál v Cheesequake. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Shakespeare je mrtvej, ty blbe !!" - "Jak to mám vědět ?? Nekoukám na zprávy.." ;) Romeo a Angelina Julie v Shakespearově noční můře, leč s dialogy mnohdy takřka geniálními.. ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Jako film ze série kusů jednoho našeho režiséra. Přesto daleko inteligentnější. Hvězdičky dávám za (a) humorné a přes nadsázku věrné vykreslení kultury/vkusu/temperamentu protichůdných vrstev společnosti, (b) "italskou" atmosféru, (c) mladičkou a voňavou Angelinu. Mimochodem, český dabing film zcela degradoval. Slyšet originál s mixem angličtiny a italštiny bylo příjemným zážitkem - ač člověk občas nestíhal. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku ve čtvrtích New Rochelle a Bronx. (Terva)

Reklama

Reklama