Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Další kousek z řady amatérských horrorů, který neměl spatřit světlo světa....scénář je plný nelogických děr, herci byli vybrání přímo z transportního kontejneru putujícího z Ukrajiny, takže hrají naprosto příšerně...postavy jednají naprosto nelogicky (někdy jen tak, aby to vypadalo "cool"), navíc je hlavní představitelka naprosto nesympatická. A jinak jako obvykle nuda, nuda, nuda. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Blbá promiskuitní kráva a natěšený zaláskovaný trouba jedou na výlet do hor, kde je terorizuje ulítlý sadistický psychopat. Zatím to zní celkem dobře. V reálu je to však fest otřesně zpracované. Herci, příběh, scénář, děj, kamera, vlastně asi vše je ve výsledku nedívatelná blbá tupá nudná obtěžující a protivná sračka. Nedodíváno, nedívatelné. ()

Reklama

Miloško odpad!

všechny recenze uživatele

No nemám slov. nepochopím načo vobec taketo niečo sa aj natáča. Som fanúšik hororov,či už vysokorozpočtových,alebo aj klasických béčkových.Ale toto nemalo z hororom nič spoločné. Veď hrali tu tušim 4 herci, dej, kamera...uplna zbytočnosť. Slabučky amatersky film.Pripomenulo mi to česky horor Zahradník. ()

tara22 

všechny recenze uživatele

Mám spoustu výhrad k herečce; je dost divný jak když jede na kole tak šíleně ječí, asi je slepá jestliže si nevšimne že na kříži pod kterým sedí visí její mrtvý přítel, ale nejvíc mě štve jak s sebou pořád tahá to svoje kolo...nejsem zrovna nadšenec pro cyklistiku a myslím že kdyby to kolo netáhla na zádech do kopců byla by 2x rychlejší... V celku pak ten film byl nudný a dost předvídatelný, alespoň se to odehrávalo v překrásné přírodě... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Potom začal byť... veľmi brutálny.“ – „Možno by som mal aj ja.“ Prvý cyklistický slasher, aký som kedy videl a dúfam, že aj posledný. Nemci sa zasa raz vytiahli: nezrozumiteľný strih, hnusná výprava, nelogický scenár (ani sem všetky tie sprostosti nebudem vypisovať), hysterická nesympatická krava ako titulná hrdinka, čajový pokus o titulného zlosyna, odporná kamera a trápne dialógy. Čakal som blbosť, ale blbosť, ktorá aspoň diváka pobaví. STOPY KRVI ma však iba srali a nič viac. Keď hrdinka šliape do pedálov a zrazu padne do vodopádu, už vás nič neprekvapí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Rakousku a v německém Bavorsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama