Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: divnofilm! Takový "Cyklo-Stopař"... Více než klasický horor je to spíše velice odvážný experiment, kde se kloubí thriller a hodně hororových žánrů (netroufám si odhadnout zda-li to byl záměr nebo se to tvůrcům trochu vymklo z rukou). Každopádně na německou produkci je to hodně nadprůměrné, atmosférické, drsné a i vcelku originální... Debilní herci, debilní scénář, faktické kopance i nedotažený konec je ovšem tou druhou stranou mince - bohužel ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Blood Trails jsou podprůměrným filmem, který stačí vidět jen jednou. Spousty nelogických scén a otřesná kamera jsou hlavní příčinou proč u mě tenhle snímek zrovna dvakrát nezabodoval. Potvrdilo se tím jen pravidlo, že německé filmy stojí většinou za…..Kdyby se z toho vystříhaly všechny zbytečnosti a nekvalitní záběry, tak by z toho zůstal docela příjemný dvaceti minutový kraťas, kterému bych dal mnohem větší hodnocení ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 1/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +později docela dusná atmosféra, závěr -po všech stránkach minimalistický film, špatná kamera, téměř bez hudby, ubohý záporák, nesympatická hlavní hrdinka/// No dá se to přežít, ale je to zbytečný film. Vrah na kole. I takto by se to mohlo jmenovat. Málo vražd, málo herců, všeho je málo, jen minut je hodně. Tenhle snímek můžete vynechat./// Celkem 32%/// ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Horor to není špatný, jsou zde slabší místa, jelikož film je zbytečně natahován, ale první polovina filmu je poměrně povedená, atmosféra a prostředí je hodně ponuré a depresivní. Ke konci, ale film ztrácí z dechem, což je škoda, jelikož rozjezd byl docela v pořádku. Ale v porovnání např. s filmem Neviditelné zlo, se jedná pořád o horor, který neurazí. Zvláště proto že se jedná o Německý (!!!) film. Ne proto, že bych jim holdovat, ale Německé filmy bývají podstatně horší. 3/5 ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Ježiš to byla sračka..Film mimo jiných hovadin nabízí až téměř neuvěřitelný vývoj hlavní postavy, jejíž charakter během celé hodiny a půl lítá jak na horské dráze; vraha, který podle časové osy dokáže skákat jako Star Warsový týpek z filmu Jumper a v neposlední řadě pár tvrdých chlapů, ať už s loveckou puškou, sekerou a nebo policejní pistolí, se kterými si nadpřirozený chlapík s ocelovými lítky hravě poradí..Hrusní a nesympatičtí herci, děravý příběh, snad jediná světlá stránka filmu je kamera, která se sice klepala jako kdyby jí držel feták s podmírou pervitinu v krvi, ale oproti ostatním faktorům filmu si doslova užívala každou vteřinu(to nadšení berte s rezervou, jak říkám, myslím oproti zbytku co tenhle trhák nabízí) - To je také důvod, proč jsem nedal Odpad!.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Rakousku a v německém Bavorsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama