Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Jino 

všechny recenze uživatele

Zase jsem na dlouhou dobu vyléčen z německých filmů. Stopy krve se snaží jít ve šlépějích amerických slasherů v nichž vrah terorizuje svoji oběť tím, že ji před očima zabije někoho jiného a ona jen o vlásek stále uniká jeho nabroušené zbrani. Prostředí zelených lesů a pohoří funguje jako perfektní záminka zamilované dvojici k výletu na horských kolech. Problém nastává až když se poblíž objeví milenec se svými nekalými úmysly. Místy opravdu nelogický až nepochopitelný děj má docela pěkné kulisy. Setkává se však s nesympatickou hlavní hrdinkou, vrahem pitomcem, děravým scénářem, špatným střihem a celkovým lookem typicky německého filmu, nad jehož provedením některých vražd, zůstává až rozum stát (doteď se směju využití ozubeného kolečka v praxi). Na jedno podívání, víc ne. Slabých 30% ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Ošklivá cyklistka se vyspala s policistou-cyklistou i když měla kluka, a ten nasedl na kolo a vyvraždil kvůli ní deset nevinnejch chlapíků... Ok, ale mně to je úplně jedno! Ta ženská byla blbá, zlá a nesympatická. Dělala nelogické kroky, všechno co mohla zkazila a člověk už se jenom těšil až jí už ten její milenec dostane, aby přestali umírat lidi kteří s touhle debilní dvojkou bycikláků neměli nic společného. A že ji chtěl zabít? Ani se tak moc nedivím. Tenhle film neměl spatřit světlo tohoto světa. Zavřít do trezoru pro příliš debilní filmy než aby je někdo viděl. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Každému to asi nesedne (podle hodnocení to fakt každému nesedne :-D ) ale mně to sedlo. Ten vrahoun byl tak dokonale chladnej a jednou chválím i dabing fakt mu dali brutální hlas. Jak promluvil a celkově jeho vzhled tak mě z něj mrazilo ne nebyl to žádnej kolohnát, spíš šlachovitej týpek, ale prostě děsil tím svým prázdným výrazem, pohybem...nebýt jeho tak mě ten film extra nebral, ale díky němu si to pustím vždy rád a scéna kdy ozubením u kola podřízne chlapíkovi krk se mi fakt líbila. Setkání s dřevorubci také a konec v baráku byl hodně solidní. Temné a takové syrové...prostě za mě skvělá volba killera i když to asi málokdo pochopí mě děsil více než nějaký tlustý dvoumetrový vidlácký plešoun, kterých je v hororech poslední dobou až moc. Za mě bezva, ale vím, že moc lidí se mnou souhlasit nebude. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Premárnený potenciál vcelku zaujímavého nápadu natočiť slasher z prostredia horskej cyklistiky.Je v ňom tak veľa chýb, že aj napriek tomu, že sa jedná o vyslovene béčkový horor aj tak to človeka irituje. Jedna hviezdička sa filmu ušla za nápad, tá druhá je za niekoľko zaujímavých scén, ale to je príliš málo na to, aby ste film niekomu doporučili si pozrieť alebo si ho na dlhší čas uložili v pamäti. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavá vražedná zbraň (partner hlavní hrdinky), to se jen tak nevidí. I když u Němců je možné všechno. Nebylo moc kde brát, chyběla atmosféra, napětí, nějaká scéna s přidanou hodnotou. O žádný vyloženě žánrový suterén se sice nejedná, ale můj jídelníček po tomhle kousku rozhodně není pestřejší. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Rakousku a v německém Bavorsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama