Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Jino 

všechny recenze uživatele

Zase jsem na dlouhou dobu vyléčen z německých filmů. Stopy krve se snaží jít ve šlépějích amerických slasherů v nichž vrah terorizuje svoji oběť tím, že ji před očima zabije někoho jiného a ona jen o vlásek stále uniká jeho nabroušené zbrani. Prostředí zelených lesů a pohoří funguje jako perfektní záminka zamilované dvojici k výletu na horských kolech. Problém nastává až když se poblíž objeví milenec se svými nekalými úmysly. Místy opravdu nelogický až nepochopitelný děj má docela pěkné kulisy. Setkává se však s nesympatickou hlavní hrdinkou, vrahem pitomcem, děravým scénářem, špatným střihem a celkovým lookem typicky německého filmu, nad jehož provedením některých vražd, zůstává až rozum stát (doteď se směju využití ozubeného kolečka v praxi). Na jedno podívání, víc ne. Slabých 30% ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Blbá promiskuitní kráva a natěšený zaláskovaný trouba jedou na výlet do hor, kde je terorizuje ulítlý sadistický psychopat. Zatím to zní celkem dobře. V reálu je to však fest otřesně zpracované. Herci, příběh, scénář, děj, kamera, vlastně asi vše je ve výsledku nedívatelná blbá tupá nudná obtěžující a protivná sračka. Nedodíváno, nedívatelné. ()

Reklama

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, nezáživné, suché, tuctové, neoriginální, hloupé a zcela bez atmosféry. Navíc se strašně suchým až nijakým záporákem. Jak mi byla hlavní hrdinka nějak vnitřně sympatická a i já bych ji rád napsal své telefonní čísl na ruku, záporák vůbec, ten mi byl spíše k smíchu. Pár logických opomenutí, která až bijí do očí už nejsou ani tou třešničkou na dortu. Natočené stylem – úvod, vata, nepovedená akce, vata, rádoby atmosféra, vata, vata, vata, trocha „psychologie“ vata, vata, vata. Vítězství vaty nad vším ostatním. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Blood Trails jsou podprůměrným filmem, který stačí vidět jen jednou. Spousty nelogických scén a otřesná kamera jsou hlavní příčinou proč u mě tenhle snímek zrovna dvakrát nezabodoval. Potvrdilo se tím jen pravidlo, že německé filmy stojí většinou za…..Kdyby se z toho vystříhaly všechny zbytečnosti a nekvalitní záběry, tak by z toho zůstal docela příjemný dvaceti minutový kraťas, kterému bych dal mnohem větší hodnocení ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavá vražedná zbraň (partner hlavní hrdinky), to se jen tak nevidí. I když u Němců je možné všechno. Nebylo moc kde brát, chyběla atmosféra, napětí, nějaká scéna s přidanou hodnotou. O žádný vyloženě žánrový suterén se sice nejedná, ale můj jídelníček po tomhle kousku rozhodně není pestřejší. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Rakousku a v německém Bavorsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama